Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogy tudnám kompenzálni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy tudnám kompenzálni a hiányosságomat, javítani rajta?

Figyelt kérdés

Az a helyzet, hogy nincs barátnőm, és 24 éves vagyok szűz. 1 kapcsolatom volt, az se tartott sokáig.

Amit magamnál erősségnek tartok, illetve mások is mondták már az az, hogy megtudom nevetni a csajokat, " tudom mikor mit kell mondani" , tudok bókolni ( amiben semmi kunszt nincs szerintem ), és ellehet velem bármilyen témáról beszélgetni.

Tehát a lányokkal nagyrészt megtalálom a közös hangot, de itt meg is szűnik a tudomány.

Mert ha továbbakarok "lépni", akkor már nem velem gondolják a kapcsolatot, akár rövidebb, akár hosszabb ismeretség után.

Netes ismerkedés is abban merül ki, hogy míg neten beszélgetünk minden szuper, gond nélkül elhívom a lányt talira, de a randi nem lesz sikeres.

Élőben meg jól elvannak a lányok, de nem az a srác vagyok, akit párjuknak gondolnának, " de attól kedves vagyok meg minden".

Nagyon jó, hogy van pár lánybarátom, de nagyon rossz, hogy nincs (nem pár, elég 1 is ) barátnőm.

Külsőmmel van a baj szerintem. De hogyan tudnék változtatni?

Járjak el kondizni? De arcra attól nem szépülök meg, továbbá még 1-2 évet várni kell, már így is jó lenne számomra egy partner.

Mert csak beszélgetéssel, "belsővel" nem tudtam sikert elérni.

Vagy mi a megoldás, marad a kondi? Ötleteket, hasznos tanácsokat várok:)

2016. jún. 20. 21:17
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
62%

Én alapjába véve rühellem ezt a "friendzone" kifejezést, de mindegy, most nem ez a lényeg. :)

Ha magamból indulok ki, akkor azt mondanám, hogy egy lány akkor tekinti inkább sima "haverjának" a srácot, ha nem érez iránta vonzalmat. Én sokszor vagyok úgy, hogy vannak olyan fiúk, akik belsőleg, stílusban, mindenben passzolnának számomra egy kapcsolathoz, de azért marad csak haverom és nem szeretném mélyebbre fűzni a viszonyt, mivel képtelen vagyok vonzalmat érezni irántuk, márpedig az nyilván szükséges egy kapcsolatban. Eddig egyébként csakis a megismerkedés első 20-30 percében tudott kialakulni bennem vonzalom, ha addig nem, akkor már veszett ügy. Szóval én úgy gondolom, hogy a nyitás, az ismerkedés legeslegelső fázisai a legfontosabbak abban, hogy vonzódni tudjak. Ehhez viszont számomra a pasi egész lénye kell, a magabiztossága, intelligenciája, humora, stílusa, és sármja.

2016. jún. 20. 23:00
 12/15 anonim ***** válasza:
90%
És kihagytam, hogy ez a szüzességhez való hozzáállás szerintem badarság, amit az egyik előttem szóló írt. Engem speciel egyáltalán nem zavarna, ha szűz a fiú, nem vagyok olyan "begyöpösödött", hogy rögtön elítéljem miatta a srácot. Szerintem nem én vagyok az egyetlen, aki így áll mindehhez. Persze a buta, felületes lányoknál jelenthet ez komoly gondot, de egy rendes kapcsolathoz talán nem őket kell keresni. :)
2016. jún. 20. 23:04
 13/15 anonim ***** válasza:
38%
nem baj egyáltalán ha elkezdesz valamit sportolni. Akár csak otthon vagy haverral. A sport is növeli a magabiztosságot méghozzá látványosan.. A nőknek meg az kell, hogy vezérhím légy.
2016. jún. 20. 23:10
 14/15 A kérdező kommentje:

11# írta le jól a lényeget.

Vonzalmat nem tudok kialakítani, és az független a dumától, nem a belső kell hozzá, olyan a vonzalom, hogy kialakul vagy nem, nálam pedig az utóbbi a leggyakoribb.

Jól írta mi kellhet, viszont a sármomon nem tudok alakítani, azt nem lehet. (vagy igen? Hogy?)

Na ez a gondom lényegében.

2016. jún. 20. 23:43
 15/15 anonim ***** válasza:

Oké, akkor elárulom neked, hogy egy nő saját maga által megfogalmazott párkapcsolattal kapcsolatos megállapításait mindig fogadd erős szkepticizmussal.

Nem azért, mintha be akarna csapni, hanem mert saját magának is hajlamos hazudni az egyszeri nő.

Viszont jelen helyzetben a 11-es pontosan azt írta le, amit én, csak a saját szemszögéből.

A barát/pasi kérdés élesen elválik egy ponton. Hogy mikor, nem lényeges, sokkal inkább az, hogy te melyik státusz felé mozogsz a szavaiddal, cselekedeteiddel, testbeszédeddel.

Lehet, ezért leveszik rólam a keresztvizet, de amikor a csajt romantikus szándékkal(ezt az eufemizmust...) közelíted meg, kerülnöd kell az egyenrangúságra és a polkorrektségre való törekvést.

A nők alapvetően a potens férfiakra gerjednek: akinek mindig van önálló véleménye, a társaságban is tud szerepelni, aki vicces, aki tud agresszív is lenni, aki mer és akar is ütközni a világgal.

Aztán vannak a srácok, akik empatikusak, megvannak a periférián, inkább követnek, mint vezetnek, akik segítőkészek és nem szeretik hallatni a hangjukat.

Egyértelmű a hozzárendelés, hogy melyikkel akar dugni és melyikkel akar dumcsizni az élet nagy dolgairól a nő.

A te gondod az, hogy egyértelmű, hogy melyik a te szokásos szereped és már tudod, hogy melyikre kéne váltanod.

Amúgy mellékesen jegyzem meg, hogy nem a többi hímmel szemben kell érvényesülnöd. Lehettek két dudás egy csárdában, sőt egy adott társaság minden hímje lehet poénos, határozott, szórakoztató együtt is és akkor minden bugyi nedvesen tár nyugovóra. Ez nem jelenti feltétlen az agressziót, ahogy az életben szinte alig bármiből lesz az.

A nőnek azonban kell a tudat, hogy ha bunyóra kerülne sor, te nem a logikus és következetes menekülést választanád, hanem altruista módon akár az életedet kockáztatva is megvédenéd.

Ismétlem, hogy a tudat kell neki, nem pedig a véres kard...

2016. jún. 21. 19:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!