Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magukat kedvesnek tartó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magukat kedvesnek tartó srácok miért ilyen idegesítőek?

Figyelt kérdés

Csomószor volt már olyan, hogy elkezdtem valakivel beszélgetni a neten, és tényleg kedves meg rendes volt, de egyszerűen mindegyikük IRTÓ SOK volt.

Éjjel-nappal írogattak megállás nélkül, hosszú regényeket, folyton csetelni akartak, annyi kérdést feltettek, mintha valami kihallgatáson lennék, és nekem ezekből az jön le mindig, hogy mennyire magányosak és kétségbeesettek, amiről persze nem tehetnek, de nekem szükségem van néha egy kis levegőre...

És sokan ezt azzal magyarázzák, hogy az aranyos pasik nem kellenek a nőknek, de nem ez az oka. Akivel most összejöttem, ő is kedves és normális, jó fej, de hagy élni, és én is őt, és szerintem ez lenne a normális.

2016. jún. 18. 13:42
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
#10 Ez így van, ezért neked is partnernek kellett volna lenned a beszélgetésben, hogy ne csak ebből álljon. Sok lány még beszélgetni se tud, mert csak a kérdésekre válaszol, de semmi kreativitás nincs benne ahhoz, hogy továbbvigyen egy témát vagy ő is kérdezzen. Te is ilyen lehetsz, kérdező.
2016. jún. 19. 11:15
 12/15 A kérdező kommentje:
Velem bármiről lehet beszélgetni, és komoly témák is érdekelnek, de ha unalmas a pasi, akkor nincs kedvem beszélgetni vele.
2016. jún. 19. 12:07
 13/15 anonim ***** válasza:
Eddig oké, csak az a baj, hogy akkor unalmas egy pasi, ha nem néz ki jól.
2016. jún. 19. 15:10
 14/15 A kérdező kommentje:
Baromság. Csomó jó pasi egy értelmes mondatot nem tud kinyögni.
2016. jún. 19. 16:12
 15/15 anonim ***** válasza:
Döntsd el mit akarsz, ha valaki céltudatosan keres akkor igenis egy "listát" fog előhúzni. Akinek meg teljesen mindegy milyen a csaj, abból meg gondolom nem lesz hosszú történet. Max az ilyen tinik meg álszent emberek mondják hogy nem lista alapján kell keresgélni. Szerintem meg ha hosszút akarsz, akkor igenis benned kell hogy legyen milyen párt szeretnél, milyen tulajdonságai legyenek, szeretném tudni hogy lát bizonyos dolgokat. Ehez pedig kérdezni, kérdezni, kérdezni kell. Másként nem fogom megismerni...
2016. jún. 19. 17:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!