Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A magukat kedvesnek tartó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A magukat kedvesnek tartó srácok miért ilyen idegesítőek?

Figyelt kérdés

Csomószor volt már olyan, hogy elkezdtem valakivel beszélgetni a neten, és tényleg kedves meg rendes volt, de egyszerűen mindegyikük IRTÓ SOK volt.

Éjjel-nappal írogattak megállás nélkül, hosszú regényeket, folyton csetelni akartak, annyi kérdést feltettek, mintha valami kihallgatáson lennék, és nekem ezekből az jön le mindig, hogy mennyire magányosak és kétségbeesettek, amiről persze nem tehetnek, de nekem szükségem van néha egy kis levegőre...

És sokan ezt azzal magyarázzák, hogy az aranyos pasik nem kellenek a nőknek, de nem ez az oka. Akivel most összejöttem, ő is kedves és normális, jó fej, de hagy élni, és én is őt, és szerintem ez lenne a normális.

2016. jún. 18. 13:42
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
0%
Mert szeretetéhesek. Ez nem gond, az viszont igen, hogy képtelenek kontrollálni magukat. Peched volt, majd jön jobb is.
2016. jún. 18. 13:49
 2/15 anonim ***** válasza:
78%
Férfiként ez még számomra is egy kicsit "idegesítő", mert néha nekem is regényeket írnak egy válaszom kapcsán, mert azt hiszik, hogy lány vagyok... :D
2016. jún. 18. 13:52
 3/15 anonim ***** válasza:
16%
Mert nem néznek ki jól. Egy jó pasitól ugyanennek úgy örülnél, mint majom a farkának.
2016. jún. 18. 14:05
 4/15 anonim válasza:
42%
Utolsó ez hülyeség :D Én jól nézek ki és mégis tökéletesen aláástam anno a nők szimpátiáját. Ha jók a külső adottságait, az jó kiindulási alap, de ha balf.sz vagy ugyanúgy elintézed magad a nők szemében.
2016. jún. 18. 14:19
 5/15 anonim ***** válasza:

Hát amikor nem írtam a nőknek besértődtek, hogy miért nem keresem őket. Most meg azt mondod, ha érdeklődöm az is baj?

Akkor mégis mit lehet csinálni? :D

2016. jún. 18. 16:00
 6/15 anonim ***** válasza:
75%
5: megtalalni a (legalabb kozelitoleg) optimalis kozeputat a ket veglet kozott. Tudom, ehhez diploma meg szuperkepessegek kellenek.
2016. jún. 18. 17:35
 7/15 Sunshinedoll ***** válasza:
Nah, előbb utóbb ezekről kiderül, hogy amúgy még csak nem is kedvesek. Azért kedvesek, mert akarnak tőled valamit. Ha rájönnek, hogy nem adod meg, átváltoznak hisztérikus ötévesekké, akik képesek beléd vágni a kést is.
2016. jún. 18. 18:28
 8/15 A kérdező kommentje:
Volt ilyen velem is többször is...
2016. jún. 18. 18:34
 9/15 anonim ***** válasza:
10%
Mondjuk azért kérdezgettek annyit mert szerettek volna megismerni ez eszedbe sem jutott?
2016. jún. 19. 00:29
 10/15 A kérdező kommentje:
Ismerkedni nem úgy kell, hogy eloveszel egy listát, és sorolod a kérdéseket, hanem úgy, hogy BESZÉLGETTEK.
2016. jún. 19. 08:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!