Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A magukat kedvesnek tartó srácok miért ilyen idegesítőek?
Csomószor volt már olyan, hogy elkezdtem valakivel beszélgetni a neten, és tényleg kedves meg rendes volt, de egyszerűen mindegyikük IRTÓ SOK volt.
Éjjel-nappal írogattak megállás nélkül, hosszú regényeket, folyton csetelni akartak, annyi kérdést feltettek, mintha valami kihallgatáson lennék, és nekem ezekből az jön le mindig, hogy mennyire magányosak és kétségbeesettek, amiről persze nem tehetnek, de nekem szükségem van néha egy kis levegőre...
És sokan ezt azzal magyarázzák, hogy az aranyos pasik nem kellenek a nőknek, de nem ez az oka. Akivel most összejöttem, ő is kedves és normális, jó fej, de hagy élni, és én is őt, és szerintem ez lenne a normális.
Hát amikor nem írtam a nőknek besértődtek, hogy miért nem keresem őket. Most meg azt mondod, ha érdeklődöm az is baj?
Akkor mégis mit lehet csinálni? :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!