Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány cm-ig tekinthető valaki "alacsony férfi"-nak?
Párom 173 cm magas. Nem mondanám magas férfinek de hozzám képest az mert én csak 165 vagyok és teljesen összepasszolunk így.
szomorúan olvastam a veszekedős kommenteket. :/ abban egyet értek hogy kb 170 alatt egy férfi inkább alacsony, felett meg kezdődnek a magasabb férfiak. Ez olyan dolog amin senki nem tud változtatni viszont azt se felejtsük el hogy nők között is van 150 cm meg 190 is, ergó mindenki találhat magának párt magasság szempontjából is. :)
21L
Utolsó: nem véletlen, hiszen a nők mindig is a magas férfiakat preferálták, és ahogy az utóbbi időben elbillentek a szempontjaik még inkább a külső felé, ez a folyamat csak egyre gyorsul.
Egyébként javítanék a válaszomon. Nem 180 cm alatt tekintenek a nők valakit alacsony férfinak, hanem 175-180 cm között, ugyanis 175 cm alatt csak alacsonynak tekintik, férfinak nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!