Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány cm-ig tekinthető valaki...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány cm-ig tekinthető valaki "alacsony férfi"-nak?

Figyelt kérdés
2016. jún. 16. 23:43
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
47%

Figyelj, soha ne várj tőlük racionális gondolatokat. Őket nem érdekli, hogy miért vagyunk alacsonyak, csak azok vagyunk, kész. Persze ha egy álompasi meg kijelenti, hogy a nagymellű nőket preferálja, akkor egy érzéketlen sz#&$%#*a és egyből mennek a sebészhez.

Még jó, hogy a mellplasztika ennyire megfizethető rutinbeavatkozás.

2016. jún. 17. 19:41
 22/43 anonim ***** válasza:
52%
Igen sokat képzelnek magukról a "kedves" hölgyek. Jó lenne már vissza venni az arcukból, pláne azért mert a nagy többségük 5 ft-ot nem ér!
2016. jún. 17. 19:47
 23/43 anonim ***** válasza:
42%
175 cm alatt alacsony,185 cm felett magasnak szàmìt egy férfi,még akkor is ha itteni nyomorult "férfiaknak" ez nem tetszik.
2016. jún. 17. 19:56
 24/43 anonim ***** válasza:
67%
Na, egy újabb 5 ft-ot nem érő ember, csodás! De miért kell minden áron odaírni a kommenthez ilyen jelzőket,hogy nyomorult pl.? Mindegy, ezek csak neten merik kinyitni a pofájukat, személyesen mindegyik kussol.
2016. jún. 17. 19:59
 25/43 anonim ***** válasza:
27%
Aki meg így hisztizik elvileg felnőtt létére egy számadat miatt, az 1 lyukas fillért sem ér... :-D
2016. jún. 17. 20:02
 26/43 anonim ***** válasza:
69%
Én az ilyenek megjegyzések miatt vagyok kiakadva,hogy nyomorult és társai, ha leírná normálisan,hogy neki 175 cm-től alacsony valaki, azzal nem lenne gondom. De ne nyomorékozzunk már le senkit, pláne ismeretlenül ne!
2016. jún. 17. 20:07
 27/43 anonim ***** válasza:
71%
#26: Annyi tolerancia és empátia van az itt "nyomorultozó" és "kertitörpéző" kommentelőkben, mint egy skorpióban. Szerencsére a való életben nem vagyok érintkezésben ilyen emberekkel.
2016. jún. 17. 20:37
 28/43 anonim ***** válasza:
67%

Nem tudom mi ez a hiszti a férfiak részéről. Mindenkinek joga van véleményt nyilvánítani, hány cm-től számít alacsonynak egy férfi, mert ugye a kérdés ez volt.

Soha senki nem mondta, hogy a nők elvárják, hogy ezen a férfiak változtassanak (mármint a magasságukon), nyilván nem is lehet. De mindenkinek szíve joga olyannal összejönni akit vonzónak talál. Ha ebben szerepet játszik az, hogy milyen magas az illető akkor ez van. Fogadjátok el, és ne nyavajogjatok, hogy nem tudtok változtatni. Egy pasinak is joga van és lehetősége van azt mondani egy nőnek, hogy nem jön be mert pl kicsi a melle vagy bármi más. Senki nem tiltja meg, hogy ez alapján (is) válasszon valaki párt magának.

2016. jún. 17. 21:34
 29/43 anonim ***** válasza:
32%
170cm-től lefelé egy férfi alacsony, és ez tény, nem vélemény. Talán a liliputiak földjén nem, de emberi körökben igen. Itt nem arról volt szó a kérdésben, hogy kinek milyen magasságú emberek tetszenek.
2016. jún. 17. 22:39
 30/43 anonim ***** válasza:
100%
"Mindenkinek joga van véleményt nyilvánítani, hány cm-től számít alacsonynak egy férfi, mert ugye a kérdés ez volt. " Joga van véleményt nyilvánítani, csak az nem mindegy,hogy hogy. Pl. én se úgy nyilvánítottam ki annak idején a véleményem egy lánynak aki belém volt zúgva,hogy nem jönnek be a kövér disznók,ha nem megmondtam emberi módon,hogy a vékonyabb lányokhoz vonzódok, érdekes nem volt sértődöttség, harag, haverok lettünk. Emberi módon is lehet közölni a véleményünket, nem "nyomorékozni", meg "kerti törpézni"!
2016. jún. 18. 07:08
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!