Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha társkeresôn egy nô folyamatosan tômondatokban válaszol, de azt kb. azonnal, akkor most mi van?
Kb. már mindent kipróbáltam, hátha sikerül beindítani egy beszélgetést (ami nagyon nem könnyû feladat, hiszen a szokásos igénytelen nôi adatlapja van, amin kb. semmilyen lehetséges témaindító nincs), de 1-2 mondatos válasznál többet sose ír - azt viszont kb. azonnal.
Akkor most ez valamiféle nôi taktikázás, vagy csak szimplán szórakozik velem?
#1 ez jó ötlet, köszönöm
#2 ha szimplán csak várakozó állásponton lenne, akkor azért valamilyen szinten együttmûködô lenne: teszem azt, érdemben válaszolna a kérdéseimre, és ha nem is tenne annyira aktívan azért, hogy egy normális beszélgetés alakuljon ki, legalább nem hátráltatná a dolgot.
Amúgy meg mi alapján kéne tudnom, hogy számára mi az érdekes?
szerintem buta, a klasszikus értelemben.
találkoztam ilyen tőmondatozós hapsival élőben is, egy rémálom volt:D
"Próbálj meg nem eldöntendő kérdéseket feltenni. A kifejtendőre nem igazán lehet egyszavasat válaszolni."
Azt próbáltam, de mint kiderült, lehet. Természetesen nem érdemi választ.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!