Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ha társkeresôn egy nô folyamat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha társkeresôn egy nô folyamatosan tômondatokban válaszol, de azt kb. azonnal, akkor most mi van?

Figyelt kérdés

Kb. már mindent kipróbáltam, hátha sikerül beindítani egy beszélgetést (ami nagyon nem könnyû feladat, hiszen a szokásos igénytelen nôi adatlapja van, amin kb. semmilyen lehetséges témaindító nincs), de 1-2 mondatos válasznál többet sose ír - azt viszont kb. azonnal.

Akkor most ez valamiféle nôi taktikázás, vagy csak szimplán szórakozik velem?

2016. jún. 16. 08:48
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
61%
Inkább kérje egy személyes talit, úgy látszik neten nem szeret(tud) ismerkedni.
2016. jún. 16. 08:51
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Azt jelenti, hogy amúgy semmi baja veled, de eddig nem sikerült semmi olyat mondanod, ami érdekelte volna.
2016. jún. 16. 08:55
 3/11 anonim ***** válasza:
55%
Ez azt jelenti,hogy kb még 5 pasival folytat beszélgetést Veled párhuzamban. Ne pazarold rá az idődet,küldj képet és ismerkedj velem. 😉
2016. jún. 16. 08:58
 4/11 anonim ***** válasza:
0%
szerintem nem tud kommunikálni normálisan, utálom z ilyen típusokat... mondd neki, h. neked ez szarul esik, h. kiszúrja szemed 1-2 mondattal
2016. jún. 16. 08:59
 5/11 A kérdező kommentje:

#1 ez jó ötlet, köszönöm

#2 ha szimplán csak várakozó állásponton lenne, akkor azért valamilyen szinten együttmûködô lenne: teszem azt, érdemben válaszolna a kérdéseimre, és ha nem is tenne annyira aktívan azért, hogy egy normális beszélgetés alakuljon ki, legalább nem hátráltatná a dolgot.

Amúgy meg mi alapján kéne tudnom, hogy számára mi az érdekes?

2016. jún. 16. 08:59
 6/11 anonim ***** válasza:
Engem az erdekelne h o egyaltalan kerdez toled?erdeklodik feloled,a dolgaid felol?remek merce arra,h mennyire erdekeld.
2016. jún. 16. 09:43
 7/11 anonim ***** válasza:
*erdekled
2016. jún. 16. 09:44
 8/11 anonim ***** válasza:
Próbálj meg nem eldöntendő kérdéseket feltenni. A kifejtendőre nem igazán lehet egyszavasat válaszolni.
2016. jún. 16. 11:12
 9/11 anonim ***** válasza:

szerintem buta, a klasszikus értelemben.

találkoztam ilyen tőmondatozós hapsival élőben is, egy rémálom volt:D

2016. jún. 16. 13:14
 10/11 A kérdező kommentje:

"Próbálj meg nem eldöntendő kérdéseket feltenni. A kifejtendőre nem igazán lehet egyszavasat válaszolni."

Azt próbáltam, de mint kiderült, lehet. Természetesen nem érdemi választ.

2016. jún. 16. 22:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!