Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ilyen fiúkkal mit csináljak?
Ismerek egy fiút, aki koliba jár. Még van egy éve az egyetemből, de öt évvel vagyok idősebb! Sokszor látom őt olvasni, vagy tanulni. Közös karateedzésre járunk.
Mostanában nagyon besimulós. Ha értitek mire gondolok. Hízeleg, kedveskedik, és mivel azonos az irodalmi érdeklődésünk, és a filozófiánk is pár dologban megegyezik, bevallom én elkezdtem vonzódni iránta.
A baj csak az, hogy az ilyen fiúk általában csak a melleimbe szeretnek bele!
Ráadásul fiatalabb is nálam.
Ha bele is megyek nem lesz több futó kalandnál. De vajon megéri belemenni egy párkapcsolatba egy ennyivel fiatalabb fiúval?

5 év nem olyan vészes.
Mit veszíthetsz?
Hajrá ;)

Attól függ. Ha nem akarsz vele szexelni koptasd le.
Ha csak szexet akar, de te többet, akkor nem érdemes belevágni. Vagy ha igen, akkor csak rövid- vagy középtávú kapcsolat lehet belőle. (Feltéve ha tényleg csak a melleidbe szerelmes.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!