Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nekem érdemesebb lenne fiúkkal ismerkednem inkább?
Teljes kudarc az életem mint hetero férfi párkapcsolat terén, elmúltam 30, teljes üresség a szerelmi, szexuális életem. Teljesen érdektelen voltam akiknél próbálkoztam.
1 lánynak tetszettem rég, aki bevallotta, más lányok haverkodni sem akartak velem, aki nem ismer, nem hogy szerelmeskedni.
Sose éreztem, hogy meleg hajlamom lenne. De manapság ha lenne egy normális férfi, fiatal, akivel romantikázni, beszélgetni teljes harmóniában, szeretettel közelíteni egymáshoz, talán belemennék. De akkor olyant férfit kell keresnem, nem a csajokat kellene lesnem, hanem aki meleg vagy legalább BI,és bejönnék neki. Lehet már előbb eszembe juthatott volna?
Gratulálok, ügyes vagy, megvakargatom a buksidat, ha a csajoknál nem jössz be, állításod szerint, attól még nem biztos, hogy így van, akkor legyünk biszexek! Hát hallod, ekkora sületlenséget is rég olvastam ezen az oldalon.
Sok sikert, aztán számolj be a fejleményekről is!
Hát igen, a mai férfitöbblet világban egy heteroszexuális férfi sokkal könnyebben talál magának pasit mint nőt.
Ezért volt jó régebben a háború, mert nem volt ekkora férfitöbblet. Mostmeg.. nézz fel társkeresőre, csak férfiak és nőnek álcázott férfiak vannak szinte.
Komolyan mondom, én már várom a harmadik világháborút, ami hamarosan ki is fog törni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!