Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan férfiak akik szerint nagyon vonzó ha egy nő okos és művelt?
#20-as kezdte azzal hogy sorolta a követelményeket, amiket én tételesen megcáfoltam. Hangzatosnak tűnik amit írt, de aki tudja miről van szó annak bullshit. Mint mikor a technikustól kérdezel valami apróságot, ő meg azt híreszteli ezután hogy ő az "egyetemen tanít". Ha nem tudod hogy miről van szó akkor milyen jól hangzik, nem? Tanít az egyetemen!!!!
Természettudományos doktorim van és a védéskor asszem itt volt a legnagyobb a követelmény. De lényegtelen mert rálátok más egyetemekre, köztük külföldiekre is. Ha az ember tud dolgozni és szereti amit csinál akkor abszolválható dolog.
Egyébként pont azt írod amit én is állítottam. :) Okos, de nem seggelős ééééééééés bejutott a képzésre? Neeeeeem! Voilá! Vagyis, egy újabb példa hogy egy doktori nem jelenti azt hogy valaki okos is.
Hát én ugyan nem lettem PHD végzettség, de voltak tanáraim az egyetemen akik akkor még "csak" azt taposták és olyan projektekben vettek részt multiknál, amihez egy ottani mérnök vagy közgazdász csak pislogna :) Gondolom nem véletlenül velük szerződtek...Komoly pénzek és tétek voltak bennük. Ha szerinted ezek az emberek nem okosak...hát akkor eltérő fogalmaink vannak okosságról.
A srác aki nem került be az meg csak nem került be és pont. Ha bekerült volna meg vagy elvégzi vagy nem. Ezzel csak arra akartam rávilágítani, hogy nem csak seggelős "behúzós" emberkék akarnak doktorálni. Van aki mögött nagyon sok tudás áll, és persze kemény munka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!