Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek olyan férfiak akik szerint nagyon vonzó ha egy nő okos és művelt?
"csaj vagyok, 4 nyelven beszélek felsőfokon, doktorálni készülök"
persze, hogy nem ezzel veszed le a lábukról, mivel ez még nem "okosság". Sok ember van aki ezt kb seggeléssel éri el, és egy beszűkült szakbarbár a szép eredmények ellenére, ami se nem szórakoztató, se nem izgalmas beszélgetőtárs. Szóval az ilyen "miért van annyi szőke nős vicc, én szőke vagyok és szín kitűnő" típusú emberek annyira nem is okosak :P
Nem, nem léteznek...
Hogy lehet ilyet kérdezni?
Sok férfi gondolja ezt magáról, aki aztán nem tud mit kezdeni egy intelligens nővel. Meg írt egy hozzászóló az okoskodásról. Engem már hívtak okoskodónak azért mert olyan szavakat használtam, amit nem értett a másik. Pedig nem nagyképűsködésből csináltam, egyszerűen csak azokat a szavakat választottam ki az alap szókincsemből, amik a legjobban leírják a mondandómat.
OFF: #15 Doktori fokozatot nem lehet "seggelésből" megszerezni, ahhoz ugyanis saját kutatási (és publikációs) eredmények kellenek, meg persze egy csomó minden más. Kellően el kell mélyedni egy témában, aztán neki kell állni újat alkotni.
15-ös válaszadó: "persze, hogy nem ezzel veszed le a lábukról, mivel ez még nem "okosság"."
próbáljuk ki, végezd el a doktori sulit, publikálj, kutass, járj konferenciákra, taníts, megnézzük "nem okosan" lehet-e ezt csinálni.
magamat gondolkodó embernek, nem pedig diplomagyűjtő "seggelőnek" tartom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!