Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Léteznek olyan férfiak akik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Léteznek olyan férfiak akik szerint nagyon vonzó ha egy nő okos és művelt?

Figyelt kérdés
2016. jún. 15. 19:31
1 2 3 4
 21/33 anonim ***** válasza:
0%
#20: Igaza van 15-ösnek. Nem okosan is simán be lehet húzni egy doktorit. Tudom, mert nekem is van :D A nők egyébként valahogy többre tartják az eredményeiket.
2016. jún. 15. 22:44
 22/33 anonim ***** válasza:

"Nem okosan is simán be lehet húzni egy doktorit."

most ezzel akkora hülyeséget mondtál...

2016. jún. 15. 22:57
 23/33 anonim ***** válasza:
az én barátnőm ilyen. ezért is lett a barátnőm. nyilván ha a külseje nem tetszene kevés lenne az intelligenciája ahhoz, hogy vonzódjak hozzá. sokkal fontosabb hogy tudjak beszélgetni vele bármikor bármiről.
2016. jún. 16. 01:54
 24/33 anonim ***** válasza:

#22 Pedig így van. Doktori iskola? Pár vizsga ahol doktoráns ritkán kap jelesnél rosszabbat. Szigorlaton se fognak megenni. Ez a része mint egy könnyített egyetem. Tanítás? Nem főtárgyakat fognak rádbízni, hanem valami lightos szemináriumot, gyakorlatot amit öt év egyetemi tapasztalattal nem nehéz abszolválni. Kutatás? Szorgalom kell hozzá: ha elég ideig dolgozol lesz eredmény amit aztán leírhatsz. A nyelvtudásod is megvan hozzá, úgy meg végképp könnyű.

Persze aki nem ebben a közegben mozog azt meg tudod vezetni hogy mennyire okos vagy. Ismertem ilyen lányt: nem azért kezdte el a doktorit mert annyira odavolt a szakmájáért hanem valami komplexus vezérelte és nagyon bizonyítani akarta hogy ő mennyire okos, és hogy milyen jó lesz ha a dr. a szócska a neve elé kerül. Ez pedig azért nagyon szomorúan hangzik.

2016. jún. 16. 08:14
 25/33 anonim ***** válasza:
Számomra nagyon vonzó, főleg, ha hiteles is (pl. tud vesszőket használni a kérdésében az "akik" és "ha" szó előtt). 25/F
2016. jún. 16. 09:21
 26/33 anonim ***** válasza:

"Persze aki nem ebben a közegben mozog azt meg tudod vezetni hogy mennyire okos vagy."

az, h. te mennyire unintelligens vagy, ez a mondatod is bizonyítja... vajon miért az a feltételezés vezet téged, h. egy nő (én?) azért jár doktori suliba, h. felvágjon az eszével, közben meg nem is okos, mert egy doktorit megcsinálni gyerekjáték, könnyített futam?! ez a hímsovinizmus eklatáns példája! csípi a szemedet, ha egy nőben több ambíció szorult, és sikeres. okos semmiképp nem lehet, csak tudálékos... hát, szégyelld magad!

2016. jún. 16. 09:47
 27/33 anonim ***** válasza:
Az ambíció jó dolog, de attól még hogy valaki ambíciózus még nem lesz okos. Bocsánat ha megsértettelek. Én csak arra akartam kilyukadni hogy a PhD jó dolog de nem mérője annak hogy valaki mennyire okos. Kreativitás, gyors helyzetfelismerés, problémamegoldás, "rend teremtése a káoszban": inkább ilyenek tesznek valakit okossá.
2016. jún. 16. 17:37
 28/33 Titusztitusz ***** válasza:
Szerintem igen...Mivel pl. én magam is nagyon vonzónak szoktam találni mindig az okos, és művelt hölgyeket...
2016. jún. 16. 17:47
 29/33 anonim ***** válasza:

"Kreativitás, gyors helyzetfelismerés, problémamegoldás..."

ezekre mind szükség van egy phd-hez is.

amúgy ez a mondatod az intelligenciáról szól, az okosság az más, szerintem olvass utána.

2016. jún. 16. 19:19
 30/33 anonim ***** válasza:
41%-os azért kíváncsi lennék milyen területen szereztél doktorit amit csak úgy "behúztál". nem akarok tippelni, mert még a végén megsértődik valaki, de tudod vannak olyan területek ahol pl egy MSC megszerzése is nagy eredmény, nem hogy doktorira pályázz. Én mérnökire jártam, és volt egy nagyon okos értelmes srác ismerősöm (nem nem a seggelős hanem a gondolkodó fajta), és nem juott be a PHD képzésre. Tehát inkább ne alkoss véleményt a fent említett hölgyről, mert fogalmad nincs mit tanul, és mennyire van benne elmélyülve.
2016. jún. 16. 20:08
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!