Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért néznek rám a nők máshogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért néznek rám a nők máshogy ha megtudjak, hogy gyárban dolgozok?

Figyelt kérdés
Odáig már el se jutok hogy elmondjam milyen poszton dolgozok, mert látom az arcukon az undort és a lenezest... Miért van ez?! 26/F
2016. jún. 15. 02:34
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
63%

Mert manapság már tré ha dolgozol.

Legyél sportoló kidolgozott testtel, ne legyen agyad és legyen sok pénzed. Vagy.. legyél nagyon intelligens, kedves, udvarias éééééss... legyen sok pénzed. Ha valahol a kettő között vagy és még dolgozni is szoktál akkor felejtsd el.

(picit ironikusan írtam, de azért látom az irányt ami nagyon nem helyes)

2016. jún. 15. 02:39
 2/36 anonim ***** válasza:
A gyárban nincsenek jó numerák ? Ne az orvosi egyetem parkjában keresd a nagy Ő-t .
2016. jún. 15. 02:39
 3/36 anonim ***** válasza:
66%
Igazából mindegy a szakma, csak fussa belőle bmw-re.
2016. jún. 15. 02:51
 4/36 A kérdező kommentje:
Van 1-2jo punella, de ha minden igaz most alakul egy csajjal és egyre szorosabb a kapcsolatunk, egyszerűen ismerős körben is volt olyan idősebb nő aki mondta hogy amit én keresek az aprópénz a lánya Angliában ennyit meg annyit keres, nem akartam megbántani őt hogy a kutyát se érdekli a lánya.... Kocsi témába ne menjünk olyan bele de én nem az a menő manó 20on éves vagyok aki a Németországi gyrosos törököktol megveszi az E36os Bmw-t aztán itthon meg jaszkarizik a haverok előtt, én nem ilyen vagyok :-)
2016. jún. 15. 04:16
 5/36 anonim ***** válasza:
84%
Ha nem lennének operátorok, akkor nem lenne aki elkészítené az autót, ruhákat, stb azért ezt ne feledjük miért kell ezért lenézni akárkit is?
2016. jún. 15. 08:00
 6/36 Pandas74 ***** válasza:
73%
Ne aggodj baratom!A gyarban legalabb vannak csajok korulotted,meg az is lehet hogy .....barmi.Kamionoskent megcsak szoba sem allnak velunk,es tudod miert?Mert ugyan a havi 5--6 szazezer megvan ,DE keveset vagy veluk.Sot a kamionos mind ,Q vazik ,igenyleten koszos allat..... fogalmuk sincs a valosagrol. Tisztelem a mernokoket,DE a technikust is....sot az operatort is .Ok meg nem,es valogatnak ,este meg egyedul sirnak a parnajukba,mert egyedul vannak .Vagyaik targyai ,pedig helyukon kezelik oket ,-ritka kivetelektol eltekintve-max laza kapcsolatra hajlandoak veluk,de feleseget az igazan ertelmes nem kozuluk valaszt!
2016. jún. 15. 08:30
 7/36 anonim ***** válasza:
83%
Az én testvérem gyárban dolgozik és egyáltalán nem buta, technikus, és azért ebben a szakmában dolgozik, mert szereti a nagy gépeket. Folyamatosan mesél a munkájáról, miket gyártanak, hogyan, fizikai tényezők stb, és én a felét nem is értem annak, amit mond. Számomra nem lenne ellenszenves egy gyári munkás, ha egyébként láthatóan értelmes személy.
2016. jún. 15. 08:52
 8/36 anonim ***** válasza:

Ahogy utolsó vàlaszadó mondja,titulussal kezd,de technikusi hàt nem egy jövôkép a nôknél hidd el,ha mérnök,vezetô vagy tanàcsadó lennél akkor igen.

De ezt lenézik ez van,nem mondom,hogy oké de fogadd el,a nôk a bôségre vàgynak,nem aprópénzre.

2016. jún. 15. 09:01
 9/36 anonim ***** válasza:
58%
7-esnek és 5-ösnek van igaza.
2016. jún. 15. 09:03
 10/36 anonim ***** válasza:
78%

A férjem is gyári melós. Itt vas megyében ez valamiért nem szégyen. Persze nehezebb mint egy kötött egyműszakos munkarend, de ki lehet bírni. Egy barátomnak A gyár állta a villamosmérnöki diplomáját.

Valamiért áll az a tévhit, hogy a gyárakban 60ért 12órázol.

Nővérem egy barátnője akadt ki. Először persze azon, hogy négyen élünk egy fizuból, aztán azon, hogy a férjem túlóra nélkül keres 230at (bruttó) Két szakmával(nem a szakmájában dolgozik), míg a csaj egyetemi végzettséggel 150et, ráadásul a fővárosban, ahol az árak is magasabbak. Jót nevettem rajta.

2016. jún. 15. 09:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!