Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért néznek rám a nők máshogy ha megtudjak, hogy
gyárban dolgozok?
Mert manapság már tré ha dolgozol.
Legyél sportoló kidolgozott testtel, ne legyen agyad és legyen sok pénzed. Vagy.. legyél nagyon intelligens, kedves, udvarias éééééss... legyen sok pénzed. Ha valahol a kettő között vagy és még dolgozni is szoktál akkor felejtsd el.
(picit ironikusan írtam, de azért látom az irányt ami nagyon nem helyes)
2016. jún. 15. 02:39
A gyárban nincsenek jó numerák ? Ne az orvosi egyetem parkjában keresd a nagy Ő-t .
2016. jún. 15. 02:39
Igazából mindegy a szakma, csak fussa belőle bmw-re.
2016. jún. 15. 02:51
4/36 A kérdező kommentje:
Van 1-2jo punella, de ha minden igaz most alakul egy csajjal és egyre szorosabb a kapcsolatunk, egyszerűen ismerős körben is volt olyan idősebb nő aki mondta hogy amit én keresek az aprópénz a lánya Angliában ennyit meg annyit keres, nem akartam megbántani őt hogy a kutyát se érdekli a lánya.... Kocsi témába ne menjünk olyan bele de én nem az a menő manó 20on éves vagyok aki a Németországi gyrosos törököktol megveszi az E36os Bmw-t aztán itthon meg jaszkarizik a haverok előtt, én nem ilyen vagyok :-)
Ha nem lennének operátorok, akkor nem lenne aki elkészítené az autót, ruhákat, stb azért ezt ne feledjük miért kell ezért lenézni akárkit is?
2016. jún. 15. 08:00
Ne aggodj baratom!A gyarban legalabb vannak csajok korulotted,meg az is lehet hogy .....barmi.Kamionoskent megcsak szoba sem allnak velunk,es tudod miert?Mert ugyan a havi 5--6 szazezer megvan ,DE keveset vagy veluk.Sot a kamionos mind ,Q vazik ,igenyleten koszos allat..... fogalmuk sincs a valosagrol. Tisztelem a mernokoket,DE a technikust is....sot az operatort is .Ok meg nem,es valogatnak ,este meg egyedul sirnak a parnajukba,mert egyedul vannak .Vagyaik targyai ,pedig helyukon kezelik oket ,-ritka kivetelektol eltekintve-max laza kapcsolatra hajlandoak veluk,de feleseget az igazan ertelmes nem kozuluk valaszt!
2016. jún. 15. 08:30
Az én testvérem gyárban dolgozik és egyáltalán nem buta, technikus, és azért ebben a szakmában dolgozik, mert szereti a nagy gépeket. Folyamatosan mesél a munkájáról, miket gyártanak, hogyan, fizikai tényezők stb, és én a felét nem is értem annak, amit mond. Számomra nem lenne ellenszenves egy gyári munkás, ha egyébként láthatóan értelmes személy.
2016. jún. 15. 08:52
Ahogy utolsó vàlaszadó mondja,titulussal kezd,de technikusi hàt nem egy jövôkép a nôknél hidd el,ha mérnök,vezetô vagy tanàcsadó lennél akkor igen.
De ezt lenézik ez van,nem mondom,hogy oké de fogadd el,a nôk a bôségre vàgynak,nem aprópénzre.
2016. jún. 15. 09:01
7-esnek és 5-ösnek van igaza.
2016. jún. 15. 09:03
A férjem is gyári melós. Itt vas megyében ez valamiért nem szégyen. Persze nehezebb mint egy kötött egyműszakos munkarend, de ki lehet bírni. Egy barátomnak A gyár állta a villamosmérnöki diplomáját.
Valamiért áll az a tévhit, hogy a gyárakban 60ért 12órázol.
Nővérem egy barátnője akadt ki. Először persze azon, hogy négyen élünk egy fizuból, aztán azon, hogy a férjem túlóra nélkül keres 230at (bruttó) Két szakmával(nem a szakmájában dolgozik), míg a csaj egyetemi végzettséggel 150et, ráadásul a fővárosban, ahol az árak is magasabbak. Jót nevettem rajta.
2016. jún. 15. 09:11
Kapcsolódó kérdések: