Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiaknak mért a ridegség a reakciója ha megtudják hogy tetszenek egy nőnek, és egyébként jóban is vannak, csak nyilván a férfi részéről ez nem viszonzott?
Én kerek-perec megmondtam nekik, hogy mi a helyzet. Legtöbbször az volt, hogy megmondták, hogy nem tudják viszonozni, és ennyiben maradtunk.
Persze velem is olt olyan, hogy az illető egyáltalán nem válaszolt semmit, de a nem válasz is válasz, ugyebár. :D Annyit is ért akkor a dolog.
#1 voltam
Szamomra a legfurcsabb amikor egy pasi nyiltan kimutatja h tetszem neki, de komolyan mindent elkovet h felketse a figyelmemet, vegre sikerul neki, eszreveszem, honapokig szemezes aztan feldobom azt imelben h esetleg osszefuthatnank valamikor es SEMMI DE SEMMI valasz.
Itt egyebkent a pasi eleg esetlen volt eshat tavolrol sem jo pasi, egy evig fel sem tunt h letezik:-)Szoval vegre viszonzom, erre ignoral. Legalabb ha benyogott volna valami "bocs h de nem" dolgot akkor azt mondom, oke semmi baj, a kerdest lezarom.
De az, h valaki semmit nem valaszol....az dobbenet:-))Mondom, mindekozben mindezt ugy h o "hajtott ram", szoval o generalta az egesz helyzetet:-)))
De akkor miert nem volt kepes annyit irni, h "bocs de megsem". Hozzateszem, mindketten komoly parkapcsolatban elunk:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!