Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Strandon hogyan ismerkedjek?
Sokszor lejárok a tópartra, strandra ilyenkor szinte naponta ott vagyok.
Hogyan szólitsam le a lányokat? Miről beszélgessek velük? És egyedüli lányhoz jobb oda menni, vagy inkább ha kettő lány van együtt?
10 kg-s súlyzóm van otthon azzal edzek. Hetente lejárok futni kb 5-6 km-t egyszerre.
És igen egyik kezemben egy hatos és a másik kezemben is egy hatos ásványvíz hogy egyensúlyban legyek és vásárlás után így viszem fel a második emeletre. Négy emeletes panelról van szó ahol nincs lift.
Hat évig úsztam. A sport az életem része. :)
#12-es Húha. Akkor te azt hiszed, ezzel menő vagy? Azt várod, hogy megdicsérjenek? A súly emelgetés egy nőnek 2-3 kilókkal való. Pl. tornázni mind a két kézben 1-1 kilós súly is elég. A lényeg a mozgásban, tornában van, nem a kilókban.
Az izmos férfi test inkább a látvány miatt tetszik a nőknek, nem az miatt, hogy mennyit tud felemelni a pasi. De amíg egy átlagos alkatú nőnek nem kell az alakjával semmit sem csinálni. Addig egy férfinek ha nem kisportolt teste van már nem is olyan jó?
Véleménye mindenkinek lehet. Nem én vagyok az atyaúristen csupán véleményemet írtam le.
Az a baj hogy manapság egyes fiatal srácok olyan vékonyak mint egy vonalkód és még ők vannak felháborodva ha nem kellenek a nőknek.
Egy egészes izomzat legyen mindenkin csak hogy ne legyen anyámasszony katonája.
Én olyan vagyok mint egy vonalkód, mégis múlt héten nekem kellett megemelni az 50 kilós radiátort, mert a kipattintott vízszerelő beszart rajta.
Nem minden a látszat...
A csajok inkább ketten szoktak lenni. Olyan ritka, hogy egyedül van a csaj. Inkább úgy csinál mintha alszik, vagy zenét hallgat.
Tavaly volt egy eset, a strandon a tóban feküdt matracon egy csaj, akit ismerek is. És direkt úgy csinált mintha aludna, hogy nem menjek oda. De ezután direkt oda fogok szólni az ilyennek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!