Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyenek a lányok a társkeresőn? 26F
Saját tapasztalat poénból valami kamu sportos pasi képpel regisztráltam a társkeresőre (de rendes profilom is volt ott). Ha a rendes profilomról írtam egy teljesen jó és korrekt levelet,b @sztak visszaírni. A sportos pasis profilomról meg írtam 2 mondatot, azt is helyesírási hibákkal, és majdnem mind visszaírt hogy találkozni akarnak velem.
Én is letöröltem már magam, meg ő is.
De nagy poén volt...
Ilyen felesleges dolgokba minek fektetsz energiát? Így is a béka segge alatt van az önbizalmad, mire volt jó ez..., én nem értem!
Nem a külsőre mennek...
Hagyjál már ezzel!
És, ha arra mennek, akkor mi a baj vele? Szerintem semmi, mindenki eltudja dönteni, hogy kivel akar, nem akar összejönni.
És ahhoz, hogy összejöjj valakivel bizony kell a vonzalom is. Ha az nincs meg, akkor ott nincs értelme kapcsolatot kialakítani.
Vagy te szexelsz olyan nőkkel, akihez egy csöppet sem vonzódsz? (khm, nem lennék meglepve)
16# "És, ha arra mennek, akkor mi a baj vele?"
Azzal van a baj, hogy a nők napi szinten telibehazudják az internetet, hogy nem a külső számít, meg hogy ezeket csak a lúzer pasik képzelik be maguknak. Miért kell hülyíteni folyton a férfiakat, amikor a napnál is világosabb, hogy csakis a külsőre mennek a nők, minden más századrangú?
#17!
Ahhj, olyan buta vagy, hogy nem is értem miért állok le veled eszmét cserélni.
"nők" Általánosíthatsz..., rólad állít ki szegénységi bizonyítványt.
Én nem hazudok, igenis fontos a külső. De nem elsődleges. Ugyanis tételezzük fel, hogy te, egy 10/10-es pasi vagy, de meghallok a szádból egy ilyen leminősítő szöveget, nem fogsz érdekelni...
És bocsi, hogy nem fekszem le/jövök össze olyan emberrel, aki nem tetszik.
eszem megáll, amikor ilyen sz@rságokkal jöttök itt.
Azt hiszitek, hogy a punci alanyi jogon jár és nektek nem kell érte semmit sem tennetek. -.-"
"Ugyanis tételezzük fel, hogy te, egy 10/10-es pasi vagy, de meghallok a szádból egy ilyen leminősítő szöveget, nem fogsz érdekelni... "
Tipikus női eszmefuttatás! Na de fordítsuk meg a dolgot. Ha számodra nem egy 10/10-es pasi, akkor bármit hallhatsz a szájából, nem fog érdekelni.
Mi következik ebből? Hogy külsőleg és belsőleg is maximális igényeitek vannak.
Alanyi jogon jár a p--nci? Nem, de pl. olyan lányok ne nagyon válogassanak az izmos szépfiúk között, akik maguk is épp csak elfogadhatóan néznek ki.
Szerintem egy épp elfogadható lány is eltudja dönteni, hogy ki/mi között fog válogatni!
Nem tudom miért fáj ez nektek? És milyen jogon szabályoznátok be bárkit is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!