Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak? Introvertált férfiként azt szeretném ha egy nagydumás, határozott, csinos társam lenne! Nem vagyok már 40éves sem, de fiatalos vagyok, szeretek hülyéskedni és vonzódok a 25év körüli csinos nőkhöz.
Na, uraim, akik a férfitöbblet miatt aggódtok, nem az a gond, hogy több a férfi, mint a nő, hanem az, hogy a férfiak nagy többségének életkortól függetlenül a 25 év körüli nők kellenek...
Kérdező, klassz, hogy fiatalabbnak látszol a valós életkorodnál, az én családom is ilyen, de ha nem apakomplexusos barátnőt szeretnél, ne ezt a korosztályt célozd be.
Erika Berger nem szeretem a nagy darab férfias nőket,bocsi,de nem érdekelsz,21évessen elvesztettem a szüzességem és hadd tudjam már eldönteni milyen stílusú nő illik hozzám!Ha valaki pénzes akkor több helyre el tud jutni így nagyobb eséllyel tud ismerkedni!
Hogy miből lettem milliomos?
"hadd tudjam már eldönteni milyen stílusú nő illik hozzám"
Te max. azt döntötted el, hogy milyen nőhöz vonzódsz. Az elképzelésed pedig kb. annyira reális, mintha én közölném, hogy szerintem Brad Pitt tökéletesen illik hozzám. Nem is értem, hogy ő ezt miért nem látja be...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!