Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem ír vissza Facebook-on? Pedig úgy tűnt, hogy tetszem neki.
Találkoztunk már egy párszor és megírtam neki, hogy tetszik és, hogy még szeretném, ha többször találkoznánk. Írta, hogy rendben, úgy volt, hogy hétvégén találkozunk, de semmit sem írt vissza, hogy mikor lenne neki jó. Az üzeneteimre egyáltalán nem reagált még a "látta" jelet sem írja ki a facebook. Nem értem. Volt már valaki hasonló helyzetben? Lehet, hogy már nem akar semmit? Esetleg elüldöztem? Jó lenne tudni, hogy mi van vele, de nem akarok túlságosan nyomulni, mert a végén még elriad tőlem.
25/N
"Az üzeneteimre egyáltalán nem reagált még a "látta" jelet sem írja ki a facebook."
Ergó, MÉG EL SEM OLVASTA, akkor így hogy reagáljon rá?
Lehet, hogy nem érdekled, lehet, hogy ez, lehet, hogy az...mit tudom én.. nem én vagyok a srác, hogy a gondolatait tudjam.
Ne tapadj rá a srácra, ha pár napon belül nem ír semmit, akkor hagyd a fenébe, nem érdekled.
Ha a "látta" jelent nem írta ki a fecebook attól függetlenül ő láthatta amit írtál, mivel mobilon a fenti sávban mikor üzenetet kapsz pár mondatot látsz a szövegből anélkül, hogy konkrétan meg kellene néznie.
Szóval meg van az esélye, hogy már ennyire nem érdekled.
Voltam hasonlóan mint te csak fordítva. én voltam a pasi. Hiába tűnt úgy, hogy minden oké egyszer csak a lány többé nem reagált.
Lehet én rontottam el, sokat akartam hirtelen, türelmetlen voltam, vagy csak egyszerűen a lány meggondolta magát vagy talált egy jobbat nálam.
A megoldás, ne tervez előre és csak spontán mindent, akkor nincs pofára esés és könnyedebb az ismerkedés is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!