Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért vagyok ennyire gátlásos, nyámnyila? Bővebben lent.
Magamról annyit, hogy alapvetően nyitott természetű vagyok, szeretek másokkal ismerkedni, beszélgetni, általában a legtöbb emberrel megtalálom a közös hangot, és jó véleménnyel vannak rólam.
Azonban lányokkal való ismerkedés terén más a helyzet. Teljesen ismeretleneknél nem merek kezdeményezni, megijedek, nem tudom mit mondjak. Ez főleg akkor szokott kijönni ha látom, hogy tetszek a lánynak. De alapvetően nem vagyok zárkózott, szeretek eljárogatni ide-oda, sportolok, stb. Főleg szórakozóhelyen megy nehezen az ismerkedés, nem tudok, nem szeretek táncolni, ezzel alapból nehéz felhívni magamra a figyelmet.
Külsőmről még annyit, hogy izmos nem vagyok, vékony alkatom van, és elég magas. Az arcommal sincs baj, sőt a legtöbb jó lányismerősöm inkább jóképűnek mondott. Egyszerűen az ismerkedés mégsem megy, lehet hogy én vagyok tűl válogatós. Alapjában a lányokkal is nehezebben találom a közös hangot mint a srácokkal. Kezdem azt hinni, hogy ha 20 éves koromra nem jött össze még semmi, valamit nagyon rosszul csinálok. Utálom ezt a nyámnyila tulajdonságomat, ami az élet más területén nem látszik. Nem jövök zavarba ha mondjuk prezentációt kell tartanom egyetemen, sőt szeretem is. Akkor sem ha ismerelen emberek szólnak hozzám hirtelen. De az ismerkedésnél ez valahogy máshogy jön ki. Nem is tudom mit kéne mondani az adott lánynak hogy felkeltsem az érdeklődését.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!