Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen lányoknál próbálkozzak átlagos srácként, ha sikerélményt szeretnék elérni?
Mondjuk elég az is, ha beszélget velem, esetleg elérhetősét ad stb.
Külső paramétereim: 190 cm magasság, 85 kg testsúly, sportos-vállas alkat, átlagos arc, rövid világosbarna haj, barna szemek, barnás árnyalatú bőr, egyszerű sportos öltözködés
Ténymegállapítás volt, nem provokáció.
Valójában nem is értem mit vársz erre a kérdésre ?
Próbálkozz olyan lányoknál akik Külső paraméterei: 170 cm magasság, 52 kg testsúly, nőies alkat, átlagos arc, hosszú világosbarna haj, barna szemek, barnás árnyalatú bőr, egyszerű nőies öltözködés
Ez megfelelő válasz számodra?
"ez egyébként sem igaz, hogy ha egy lány semennyire nem tart vonzónak, akkor kialakulhat egy kapcsolat."
Ilyet senki nem mondott.
Vonzalom az nyilván kell. De közel sem úgy ahogy te azt elképzeled. Valamint a külső se úgy működik.
amúgy is ha az ismerősi körömben végignézek, ami több száz főt tesz ki, a helyes fiúknak mindegyiknek van barátnője, akár komoly, akár alkalmi. az olyanoknak, akiknek van valami külső hiányosságuk, pl. kevésbé jóképűek, soványak vagy alacsonyak, na nekik sosem volt még. ez már inkább az én megállapításaimat támasztja alá, semmint a tiédet. ja és a helyes fiúk között is ismerek agyatlan, bunkó egyéneket barátnővel.
és ez az ismerettségi kör elég különböző emberekből, helyekről tevődik össze, mégis ugyanazt tapasztalom.
"ja és a helyes fiúk között is ismerek agyatlan, bunkó egyéneket barátnővel. "
Még jó, hogy léteznek bunkó felszínes buta nők is, így mindenki megtalálja a magához valót.
Fel kellene mar fogni hogy a nok is emberek, nem trofeak amiket meg lehet szerezni. Nem a kinezeteddel van a baj hanem, a leirasod alapjan, ugy nezel a lanyokra mint a sertes combra a hentesnel. A legtobb lanynal ilyen hozzaallassal akkor se lenne eselyed ha milliardos lennel. (vannak persze akiknel lenne)
Legyel igazi ferfi, aki a noket nokent kezeli nem targyakkent es rogton lesz baratnod.
Ha beszélgetést szeretnél kezdeményezni lányokkal (meg amúgy bárkivel), akkor tegyél fel olyan kérdést, amiből lehet építkezni.
"Szia, Peti vagyok. Új vagyok a városban/iskolában/ezen a szórakozóhelyen. Te régóta élsz itt/gyakran jársz ide?"
- és ha nem hárítóan válaszol, továbbviheted arra, hogy mit szeret itt, ajánl-e valamit, stb.
"Szia. Láttam, hogy az edzőcipőket nézegeted. Te is sportolsz valamit? Én kézilabdázom."
- és beszélgethettek a sportról.
"Szia, nagyon szép kutyád van. Én is szeretnék egyszer egy ilyen hosszúszőrűt, de nem tudom nem koszolódna-e a szőre. Ti hogyan ápoljátok, hogy ilyen szép marad?"
Stb. stb.
Az ilyesmikre nemigen lehet mit mondani:
"Nagyon csinos vagy!"
"Nagyon szimpatikus vagy, nem beszélgetünk?"
Persze varázsmódszerek nincsenek. Olyan szöveg nincs, amire mindenki belemegy a beszélgetésbe, hogy az elérhetőségét megadja-e, abszolút nem lehet garantálni.
És mellesleg nem mindenki hazudik, aki azt mondja, hogy "Bocs, de sietek/barátom van."
Kérdező, alapvetően nem értelek, magad mondtad, hogy még SENKINÉL nem próbálkoztál...
ne abból építkezz, amit "hallottál" meg "láttál", tessék próbálkozni, anélkül nincs értelme az egésznek.
mondjuk alapvetően így ismeretlenül is nagyon taszító a savanyú, vádaskodó stílusod, ami nem tudom minek köszönhető, mert ha nem kezdeményezel, igazi csalódás sem érhet..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!