Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ilyen provokativak a nők?
Miért van az hogy nem tudják sokan megállni hogy ne mondjanak ki valamit, vagy ne jelezzék, miért ilyen nehéz ezt megtartani ?
Oké biztos férfiak is ilyenek de most a kérdés a nőkről szól.
Miért kell ennyire kifejezniük ha valami nem tetszik. Nekem se tetszik emberekbe sokminden de mégse biggyesztek a mondatom végére egy olyan dolgot ami teljesen az ellenkezőjét tükrözné amit azelőtt mondtam. Sok nőt látni meg tapasztaltam, de idegenekről is, mintha ki provokálnák gúnyosan az embert, megvetve. Erre egy példa láttam egy parkolóba egy tök átlagos srácot amint egyedül cigizett a kocsinál leült a csomagtartójába, erre tisztán hallottam melette 2 csaj 3 parkoló kocsival arrébb, halottam hogy aztmondják hogy Magányos srác.. mintha gúnyos lett volna. Egyáltalán miért foglalkoznak ennyire idegenekkel, mi közük hozzá ?
Másik meg hogy nemrég mikor még felhős volt az idő, kabátba mentem, ahol elmentem 2 nő beszélgetett, erre tisztán hallottam fél füllel hogy megszolnak és mondja az egyikük hogy "szegény csávó, nincs melege.
Egy az, mi közük nekik hozzá ? Sokszor tapasztalom róluk mintha igy fölöslegesen vitát akarnának kellteni, vagy csak provokálni minden fél ok nélkül.

Csicsergünk, csevegünk, csivitelünk, kotyogunk, be nem áll a szánk, pofázunk.
Szerintem meg csak tőled függ, hogy egy adott napon ezt hogy viseled. Mondjuk én is ilyen vagyok bár másokon nem köszörülöm a nyelvemet. Meg kell tanulni időben elhallgatni.

Egyszerűen hulyéskednek, te vagy a buta, hogy magadra húzod a "vicceiket. "
Életem során el sem tudnám mind mesélni mennyi beszólást kaptam fiúktól-férfiaktól! -és ugorjak a dunába? Nem fogok, még s tiszába se.

túlzás hogy egy ember fejében lévő képzelgések miatt az egész női nemet elitélni
most komolyan mért kel egyáltalán ilyen kérdést kiirni kérdező
menj el egy buliba és beszélges pár lányal
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!