Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, van olyan, hogy azért írtok később, hogy átgondoljátok a választ, vagy mert nem akartok nyomulni?
Figyelt kérdés
2016. jún. 11. 20:46
1/8 anonim 

válasza:

vagy mert nem ülünk egész nap a gép előtt. de kb ez a 3 dolog
2/8 anonim 

válasza:

Jaja, vagy ha rengeteg elfoglaltságom van és fáradt vagyok, vagy máshol járok agyban.
3/8 anonim 

válasza:

Vázolom a szitut:
Lány: Szia, hogy vagy? Találkozunk? stb...
Fiú éppen EB meccset néz igaz közben belenéz a facebookba a telefonjával. Elolvassa az üzenetedet, de közben rúgnak egy gólt amire inni kell. Azután még jön egy-két ital. Meccs végén a legjobban berúgott havert hazaviszi majd ő is megy haza. Következő nap délben kel, de rohadt másnapos és nem ír. Este a szüleinek házassági évfordulója van. Írnám én tovább, de inkább iszok egy sört a haverokkal. :)
Mi pasik egyszerűek vagyunk. :)
4/8 anonim 

válasza:

vagy ha nagyon izgulos a srác akkor meg orakig tart mire elküldi a uzenetet h többszőr átolvassa és biztos legyen benne h nem ir butaságot, hulyeséget, stb h ne szurjon el semmit.
5/8 anonim 

válasza:

Amit a kérdésben írtál ezek mind opciók. De az is lehet, hogy nem ül annyit gép előtt és ezért nem válaszol, vagy nem veszi észre, hogy írtál neki csak később, de nekem speciel a leggyakoribb az, hogy egyszerűen nincs hangulatom írni és félreteszem napokig az üzit.
6/8 A kérdező kommentje:
Hát amikor ír, akkor az mindig nagyon meg van szerkesztve, meg viszonylag hosszút is ír, szóval biztosan átgondolja előtte.
2016. jún. 12. 13:24
7/8 anonim válasza:
olyankor elmegy a net és postagalambbal kell és az hosszabb idő míg megírom a galambnak merre kell repülni...azt hogy a galamb mennyire nyomulós azt nemtudom...
8/8 anonim 

válasza:

Lehetséges, hogy átgondolja. Valószínűleg sok olyan tapasztalata volt már, hogy valami olyat írt, amitől az adott nő mondjuk besértődött stb, vagy egyszerűen csak szeret szerkesztett üzeneteket küldeni, vagy lassan ír. Az előttem leírtak is opciók, és igen, ilyen egyszerűek vagyunk mi férfiak :) Ha nem komplikálnátok túl a dolgok 90%át akkor nektek is könnyebb lenne ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!