Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan keltsem fel a figyelmet?
Figyelt kérdés
A boltba van egy uj elado lany. Nagyon megtetszett, direkt hozza altam a sorba. Mosolyog, vidam, szepen beszel. Neztem a kezeit, nincs gyüruje! Mondjuk ez meg nem jelent semmit. Milyen szoveggel, mit mondhatnek neki, hogy felkeltsem a figyelmet. 28/f. Nincs ilyenbe meg tapasztalatom.2016. jún. 11. 20:21
1/3 anonim válasza:
sajnos van pasijuk általába a boltos csajoknak, én is foglalt csajokba futok bele mindig... :(
2/3 opened paradise válasza:
Szerintem ez nem egy nap alatt megy. Sokat jársz,mindig hozzá,kicsit közvetlenebbül viselkedsz és ha egy kicsit is viszonozza,ráharapsz.
3/3 anonim válasza:
Az egyik helyi fagyizóban nekem is megtetszett az egyik pultos csajszi, be is akartam próbálkozni nála, de sajnos akárhányszor visszanéztem, nem volt ott... A nők szeretik a frappáns dolgokat, szerintem az is frappáns, ha vásárlásnál megkérdezi, hogy más valamit kérsz-e még, te pedig azt mondod neki, hogy oh igen, egy elérhetőséget ahol jobban meg tudnád ismerni. Ha bejössz neki akkor úgyis megadja, ha meg nem akkor meg behazudja hogy van barátja (vagy az esetek kis részében tényleg van neki). Persze ez csak egy támasz, kitalálhatsz mást is, veszíteni valód nincsen ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!