Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan keltsem fel a fiu figyelmet?
ha meglátod kiálts oda neki és szaladj hozzá. Mikor majdnem odaértél hozzá véletlenül megbotlasz és a szádba akadjon a farka. ;D aztán jöhetnek az ártatlan nagy szemek ..
"mind1, hogy HARDCORE vagy playmate baszni kell a sikerért .."
Hány évesek vagytok?
Először azt teszteld le hogy egyáltalán vonzódik e hozzád és ha igen mennyire.
Tegyél lépéseket felé. Add tudtára hogy bejön neked, ha pedig nem fogja a jeleket akkor tedd egyértelműbbé, mély szemkontaktus, invitáld át másik terembe szobába ahol kettesben tudtok lenni.
Szia! L/11
Szerintem azzal lehetni, hogy pl.Dominikkal szerényen beszélgetsz és "véletlen elesel és majd ő segít! Szerintem beválik!
És így rájön, hogy neked mijen szép pl.arcod van! .)
Az 1.valaszolonak: te normalis vagy biztos nem figom ezt csinalni.
Utolso valszolonak koszi majd kiprobalom. Egyebkent rihat elegem van hogy szinte az osszes fiu belem yzerelmes es ott hulyeskednek korulottem. Mondtam mar nekik hogy nyugidjanak le de ezek nem erzik meg. Valojaban ennek az is lehet az oka hogy mi vagyunk a legrosszabb osztaly. Egyebkent 6.-os vagyok 13 eves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!