Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért tűnik el minden olyan...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért tűnik el minden olyan nő akivel levelezem?

Figyelt kérdés

Egyszerűen eltűnnek, pedig nagyon jól elbeszégetünk, mindenféle témákról, úgy tűnik nem untatja a beszélgetés velem. Mégis mindig ez a vége... Szó nélkül ráadásul.

Nem tudom, mit csinálok rosszul...

#eltűnés #kérdőjel #szomorú ez így #mindenki utálja a kérdezőt
2016. jún. 10. 22:33
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Nálam is ugyan ez van, egyszerűen felszívódnak :/
2016. jún. 10. 23:22
 12/17 anonim ***** válasza:
Szóval ha korán felvetem a találkozást, az túl nyomulós, ha meg túl későn, akkor meg az a baj.
2016. jún. 10. 23:24
 13/17 anonim ***** válasza:
9# nézd, ha túl sokat vársz, akkor 100% a sikertelenség. Kockáztass és ha csak a fele jön be, akkor is sokkal előrébb vagy. Hívd el egy laza találkozóra, egy semleges helyen. Ha nemet mond, a 100. levél után is ezt tette volna.
2016. jún. 10. 23:28
 14/17 anonim ***** válasza:
Miből gondolod,hogy nem untatja?
2016. jún. 11. 00:53
 15/17 anonim ***** válasza:

Pont tegnap volt egy ilyenem, ami miatt eltűntem:

-"... és van egy lakásom is, ide is költözhetsz..." (Minek néz engem??? Házat akar rám sózni? :D)

-"Neked a magasság tényleg ennyire számít?" (Nem tudom hol olvasta, de süt róla a bizonytalanság)

-"...mert én a magasság problémáját kedvességgel és udvariassággal próbálom kompenzálni" (Egyrészt letojtam, h milyen magas, másrészt a kedvességnek és az udvariasságnak nem kompenzációnak kell lenni, hanem alapvető tulajdonságnak.

És ezt azért nem írtam meg neki és azért tűntem el inkább, mert egyszerűen minden alkalommal, amikor arra céloztam, h változtatnia kell a személyiségi jegyein elkezdte a saját testi hibáit kidomborítani, h nekem "biztosan azzal van bajom". Így kijött a valódi, verbális agresszió jelenléte is a magát "jófiúnak" mondó emberből. Ilyennek meg mint látszik, hiába mondanám el mi a szitu...

2016. jún. 11. 07:52
 16/17 A kérdező kommentje:

Hát, legalább őszinte próbált lenni. Most adhatta volna a keményet, aztán élőben meglátod "na, egy harsány törpe, de meglepő, biztos Napóleon-szindrómás"...

Én sem játszom a macho-t, egyszerűen nincs értelme hazudozni. Úgyis kiderül. Viszont csak az igazságot mondani túl durva azonnali lelúzerezés jár érte, ezért kell a többi kifejtés...

2016. jún. 11. 10:39
 17/17 anonim ***** válasza:
175 centi volt azt hiszem. Az nem törpe az én szememben. A magam 162 centijének az simán megfelel. :) De aki magának akarja kiprovokálni a dolgokat, az ne csodálkozzon, ha ezt a másik fárasztónak látja...
2016. jún. 11. 16:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!