Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért frusztrál, hogy nem kellek a csajok 95%-ának?
Figyelt kérdés
Mikor meglátok egy jó nőt, aki sportos, csinos, szép, magabiztos vagy csak egy aranyos, divatos lányt, rögtön frusztráló érzés tölt el, hogy én meg sehogy nem nézek ki hozzájuk képest, észre se vesznek...vagy ha nagy ritkán igen, akkor is biztos lenéznek vagy közömbös vagyok nekik a külsőm miatt. Pedig évek óta változtatok a dolgokon, de sajnos nagyon gyenge adottságaim vannak és sose leszek olyan igazán "jó pasi", aki vonzza a nőket.2016. jún. 10. 17:02
11/18 A kérdező kommentje:
Pár ilyen lány már próbálkozott nálam. De kövérek és teljesen igénytelenek is voltak. Én azért figyelek a sportolásra, alkatomra, hajamra, öltözködèsemre stb. tehát amin lehet változtatni. Viszont így is csak ilyen nőknek kellenék...
2016. jún. 10. 17:28
12/18 A kérdező kommentje:
Ezzel csak azt akartam kifejezni, hogy a nagyon nagy többség.
2016. jún. 10. 17:29
13/18 anonim válasza:
"Az az 5% meg nekem nem jön be, mert még igénytelenek is." Igénytelenek, mert te bejössz nekik?
14/18 anonim válasza:
Mert külalak szerint keresel te is. Még gyerekesen gondolkodsz.
15/18 A kérdező kommentje:
#13 Akkor anyád is igénytelen mert nem b**zott földhöz miutàn világra szart?
#14 Minimális vonzódás kell, hogy élvezettel érjek hozzá.
2016. jún. 10. 17:51
16/18 anonim válasza:
"A kérdező kommentje:#13 Akkor anyád is igénytelen mert nem b**zott földhöz miutàn világra szart? " Ezzel igazán bemutatkoztál. Tényleg nagyon gyenge adottságaid vannak. Valoszinüleg már ki sem fogod nöni.
17/18 A kérdező kommentje:
"Igénytelenek, mert te bejössz nekik?"
Ez miben jobb? Bagoly mondja verébnek 61%os fogyaték.
2016. jún. 10. 18:02
18/18 anonim válasza:
6-os gondolod? Láttam már ilyet nem egyszer, hogy teljesen normális, intelligens nők (akik mondjuk nem is néztek ki rosszul), "nedvesen" mentek oda dörgölőzni a kiválasztott kanjukhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!