Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért frusztrál, hogy nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért frusztrál, hogy nem kellek a csajok 95%-ának?

Figyelt kérdés
Mikor meglátok egy jó nőt, aki sportos, csinos, szép, magabiztos vagy csak egy aranyos, divatos lányt, rögtön frusztráló érzés tölt el, hogy én meg sehogy nem nézek ki hozzájuk képest, észre se vesznek...vagy ha nagy ritkán igen, akkor is biztos lenéznek vagy közömbös vagyok nekik a külsőm miatt. Pedig évek óta változtatok a dolgokon, de sajnos nagyon gyenge adottságaim vannak és sose leszek olyan igazán "jó pasi", aki vonzza a nőket.
2016. jún. 10. 17:02
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
ezt dobta a gép
2016. jún. 10. 17:03
 2/18 anonim ***** válasza:
80%
És azzal az 5%-kal mi van?
2016. jún. 10. 17:12
 3/18 anonim ***** válasza:
100%

"rögtön frusztráló érzés tölt el, hogy én meg sehogy nem nézek ki hozzájuk képest, észre se vesznek..."

Ez a TE érzésed, közel sem biztos, hogy fedi a valóságát, de még ha fedi is, akkor is az önmagadról alkotott kép az, ami leginkább kiváltja, hogy mások hogy viszonyulnak hozzád. Amíg önmagadról ezt gondolod, addig ne reménykedj változásban. Egyébként is miért akarsz te minden nőnek tetszeni? Hidd el, még a legvonzóbb emberek sem tetszenek mindenkinek.

2016. jún. 10. 17:13
 4/18 anonim ***** válasza:
Egyrészt az a te megérzésed, ami valami komplexusból fakad, meg hát normál helyzetben 1 (egy) nő pont elég, az 5%, ami szerinted marad, mg mindig több ezer, abból biztosan találsz olyat, akivel szeretni fogjátok egymást.
2016. jún. 10. 17:18
 5/18 anonim ***** válasza:
100%
Az a bajod, hogy túlságosan is a külsőre adsz. Nemrég találkoztam egy ilyen pasival- aki bár tényleg nem jött be külsőre- de az hogy állandóan ezt hangoztatta, hogy ő a külseje miatt nem kell senkinek, az nekem sokkal idegesítőbb volt, mint a külseje...
2016. jún. 10. 17:19
 6/18 anonim ***** válasza:
91%

Általában a nőknek van önbecsülésük, így nem fognak csillogó szemmel,nedvesen odarohanni hozzád amint meglàtnak..és ez nem lenne másképp,bárhogy nézel is ki.. de a fejükbe nem látsz,így lesz izgalmas :)

Amúgy arra gondoltál,hogy talán épp mással vannak elfoglalva? Ebben a rohanó világban egy kicsit másképp működnek a doldog mint a filmekben ;)

2016. jún. 10. 17:21
 7/18 A kérdező kommentje:

Az az 5% meg nekem nem jön be, mert még igénytelenek is.

#5 Tök mindegy, így se úgy se tetszett.

2016. jún. 10. 17:22
 8/18 A kérdező kommentje:
#6 Amikor próbálkoztam akkor is el lettem utasítva mindig.
2016. jún. 10. 17:23
 9/18 anonim ***** válasza:
70%

És miből gondolod, hogy annak a maradék 5% tetszel?:D Ha meg valóban így van akkor örülj neki az is legalább valami.

Eddigi tapasztalataim szerint én a nők 100%-nak nem tetszem, mivel egy lány sem akart velem járni még életem során. De lehet csak 99.9%-nak nem és az a 0.1% valahol bujkál.

2016. jún. 10. 17:24
 10/18 anonim ***** válasza:
95%

Mi van ha az a 95% nem is annyi, hanem kevesebb?

Te is közvéleménykutató lettél?

Aki folyton negatív képet fest magáról, azzal nem szívesen ismerkednek az emberek, ezt azért jobb ha tudod...

2016. jún. 10. 17:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!