Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért frusztrál, hogy nem kellek a csajok 95%-ának?
"rögtön frusztráló érzés tölt el, hogy én meg sehogy nem nézek ki hozzájuk képest, észre se vesznek..."
Ez a TE érzésed, közel sem biztos, hogy fedi a valóságát, de még ha fedi is, akkor is az önmagadról alkotott kép az, ami leginkább kiváltja, hogy mások hogy viszonyulnak hozzád. Amíg önmagadról ezt gondolod, addig ne reménykedj változásban. Egyébként is miért akarsz te minden nőnek tetszeni? Hidd el, még a legvonzóbb emberek sem tetszenek mindenkinek.
Általában a nőknek van önbecsülésük, így nem fognak csillogó szemmel,nedvesen odarohanni hozzád amint meglàtnak..és ez nem lenne másképp,bárhogy nézel is ki.. de a fejükbe nem látsz,így lesz izgalmas :)
Amúgy arra gondoltál,hogy talán épp mással vannak elfoglalva? Ebben a rohanó világban egy kicsit másképp működnek a doldog mint a filmekben ;)
Az az 5% meg nekem nem jön be, mert még igénytelenek is.
#5 Tök mindegy, így se úgy se tetszett.
És miből gondolod, hogy annak a maradék 5% tetszel?:D Ha meg valóban így van akkor örülj neki az is legalább valami.
Eddigi tapasztalataim szerint én a nők 100%-nak nem tetszem, mivel egy lány sem akart velem járni még életem során. De lehet csak 99.9%-nak nem és az a 0.1% valahol bujkál.
Mi van ha az a 95% nem is annyi, hanem kevesebb?
Te is közvéleménykutató lettél?
Aki folyton negatív képet fest magáról, azzal nem szívesen ismerkednek az emberek, ezt azért jobb ha tudod...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!