Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Magányos férfiak! Erre még...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Magányos férfiak! Erre még nem gondoltatok?

Figyelt kérdés

Költözzetek ide:

[link]

2016. jún. 10. 12:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
10, igen ezzel az itteni csajok is így vannak. láttam már olyat, hogy a hazájában a kutyának sem kellő holland srác nagyon bejött az itteni csajoknak. élvezte is a helyzetet. :)))
2016. jún. 10. 13:52
 12/18 anonim ***** válasza:

Hehe :D

Ez kis túlzással kb. olyan lenne, mintha a környékeden mindenkinek gyári BMW-je/Audi-ja/AMG Mercije lenne, de te annyira csóró vagy, hogy inkább veszel egy 10 éves Daewoo Kalos-t csak hogy elmondhasd, hogy neked is van kocsid. De ezt ugyanúgy párhuzamba lehetne vonni, azzal amikor valaki annyira leadja az igényét, hogy konkrétan elvész és soha nem fog beteljesülni az, amire a legjobban vágyik: az érzéki testi és lelki boldogság.

Ez a linkelt sztori egyébként egy az egyben egy nagy kaotikus maszlag (az első képen enyhén szólva sem 2 filléres kocsi előtt pózol a pasi a két csajjal, a másik két képen pedig már ázsiai szemmel sem annyira szép csajok vannak), ami tuti nem teljesen így van. Nem vagyok rasszista, de európai pasiként az utcámban élő kétgyermekes, 35 éves, szőke kisanyuka is jóval nagyobb szexuális és lelki vonzalmat vált ki belőlem, mint az ázsiai nők 95%-a. Meg egyébként is, amíg azt látom, hogy több csoporttársamnak is ilyen kaliberű barátnője van (lentebb), addig én nem fogok lejjebb adni az igényeimből, ha beleőrülök is.

Ha már itt élek Európában, akkor gondolom senkit nem sértek meg vele ha kijelentem, hogy egy világos szemű, érzéki EGYÉNISÉGNEK szeretnék tetszeni, nem pedig egy tőlem több 10 ezer kilométerre élő...

[link]

[link]

[link]

[link]

2016. jún. 10. 14:18
 13/18 anonim ***** válasza:
Nekem nem kell harom, csak egy
2016. jún. 10. 14:35
 14/18 anonim ***** válasza:
Remélem kimennek a németek tanulmányútra. Én egy német iparvárosban élek és az az érzésem itt minden nőre 3 férfi jut.
2016. jún. 10. 14:42
 15/18 anonim ***** válasza:
10es,én is úgy gondoltam..hasonló terveim vannak mint neked :)
2016. jún. 10. 16:26
 16/18 anonim ***** válasza:

Alaszkában 10 férfire jut egy nő, ez a hivatalos statisztika szerint van így. Hallottam egy alaszkai nőt errő dicsekedni, :D ott az a szólásmondás járja, hogy ha egy pasival szakítanak, akkor nem az ő nője hagyja el, csak most már nem ő jön (avagy kimarad a dobásból). :D

(Not losing a woman -- just losing a turn.)

2016. jún. 10. 17:21
 17/18 anonim válasza:
7-es! Makkon élnél? :DD
2016. jún. 11. 08:40
 18/18 anonim ***** válasza:

A történelemben is voltak erre példák. Tudjátok az 1800-as években Dél-Amerikában volt egy őrült diktátor, aki egy ottani kis országot, Paraguay-t irányította.

Annyira bolond volt, hogy hadat üzent egyszerre Brazíliának, Argentínának és Uruguay-nak. A lényeg annyi, hogy a háború előtti 1 milliós lakosú Paraguay-ban a háború végére csak 300 ezer ember maradt életben, mire megölték a diktátort, megdöntötték a hatalmát és béke lett.

A 300 ezer lakosból viszont férfi csak 28 ezer volt! Mert ugye a férfiak mentek harcolni a háborúba többnyire.

Na a túlélő férfiakra ott is eléggé jó világ lehetett, ahol kb 9 nő jutott 1 férfira a következő pár évtizedben.

2016. jún. 11. 11:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!