Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gond az hogy 24 évesen semmit nem értem el az életemben?
Nekem nem gond, de neked inkább szerintem annál inkább, hisz a te életed!
Mindenki úgy alakítja az életét, ahogy akarja. 24 évesen még nem késtél le semmiről, de ha kedved sincs fejlődni és tovább képezni magad, az már sokkal nagyobb gond.
Munkát mindenki talál, csak adja lejjebb akkor az igényeit, ha dolgozni akar.
Vannak céljaid az elkövetkező időszakra? És mik azok?
Akkor itt az idő változtatni :)
Keress valahol máshol munkát, fejleszd magad. Iratkozz be valami okj-s képzésre, tanulj szakmát.
Pasik terén pedig majd lesz szerencséd. Előbb próbálj munkát találni, kicsit tenni valamit a változásért, aztán beindul a szekér :)
Kérdező, én is ebben a cipőben járok, bár van párkapcsolatom...
Rájöttem, hogy nem mástól függ az életem, elkezdtem új szakmát tanulni, próbálom megtalálni a saját utam, még akkor is ha nehéz.
Neked is csak ezt tudom tanácsolni.
Találd meg önmagad, mi az amit igazából szeretnél csinálni és ne add alább!
Küzdeni kell azért, amit szeretnél.
A párkapcsolatról meg annyit, hogy 24 évesen sem késtél le semmiről, akinek gondot okoz a szüzességed, azt jobb is mellőzni.
Ne görcsölj rá a dologra, mert sokkal rosszabb lesz...
Kérdező, írj rám. Én szívesen megismernélek. Az alapján amit írsz, szimpatikusnak tűnsz, csak nagyon sok negatív tapasztalatod lehet.
Nem éltél hiába eddig. Ne beszélj butaságokat :)
Mi az életcélod, mik a terveid? Rengeteg embernek nincs munkája, sem párkapcsolata.
Nem gond, hogy nem értél el "semmit", mert rengetegen vannak, akik később sem értek el semmit. Vannak akik azt hiszik elértek valamit, de valójában tényleg semmit sem tettek. Úgyhogy fel a fejjel! Ha kicsit többet írnál magadról, akár privátban, azt megköszönném. Biztos vagyok benne, hogy jóval több vagy, mint amennyit ebben a pár soros panaszkodásban leírtál magadról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!