Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért félnek tőlem a srácok?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért félnek tőlem a srácok? Mi a baj velem?

Figyelt kérdés

Én magamat nem tartom túl jó csajnak, de azt mondják, hogy elképesztő kisugárzásom van, és gyönyörűek a szemeim. Lehet, de úgy látszik, ez nagyon kevés. Kedves szoktam lenni mindenkivel, nem tartom magamat beképzeltnek vagy bunkónak sem, bár tény, hogy elég zárkózott vagyok.

Mégis mindig az van, hogy amikor hozzám szólnak a srácok, pl. a csoporttársaim, azt mindig olyan félve teszik, zavarban vannak, meg látszik rajtuk, hogy nem tudják, hogy fogok reagálni. És ez nagyon zavaró, mert nem tudom eldönteni, hogy most ennyire ijesztő vagyok, vagy pszichopatának néznek, vagy én nem tudom. És nem arról van szó, hogy oda vannak értem, mert nem úgy néznek rám, hanem olyan furcsán.

Nem csak magamra vonatkoztatva kérdezem ezt egyébként, mert ismerek még olyan lányokat, akiknél szintén nem kezdeményez gyakorlatilag soha senki, pedig nagyon szépek és aranyosak.

20L

2016. jún. 9. 17:46
1 2
 11/13 ittittitt ***** válasza:
én például nem félek tőled. veled meg az a baj ,hogy még nem találkoztunk :-p
2016. jún. 9. 19:26
 12/13 anonim ***** válasza:
Én 34 évesen félek a nőktől. Sajna mindig úgy érzem bántani akarnak egészen addig a pontig, amíg meggyőződöm róla egy kedves tündéri teremtés.
2016. jún. 9. 19:53
 13/13 anonim ***** válasza:

Valószínűleg az alábbi okok lehetnek

- nincs hol próbálkozni: aki pl fülhallgatóval ül a bkv-n, leszegett szemekkel, majd otthon tölti a maradék idejét, annál nem lehet.

- túl csinosnak tartanak, és azt gondolják, hogy nem jönne úgysem össze

- te tartod túl csinosnak magadat, a valóság viszont más

Kb ezek jutnak eszembe

2016. jún. 9. 20:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!