Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Férfiak! Nektek kizáró ok ha...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Nektek kizáró ok ha egy nőnek van párja?

Figyelt kérdés
Ha nagyon tetszik nektek egy nő de az már foglalt akkor ez akadályoz titeket a következő szintre lépésben vagy nem? Esetleg vártok amíg szabad lesz és akkor újra probalkoztok?
2016. jún. 9. 16:54
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
Nem,ha kölcsönös a nőre bízom a döntést.
2016. jún. 9. 18:14
 12/20 anonim válasza:
Nem kizáró.Ha a nő akarja,nem utasítanám el.
2016. jún. 9. 18:19
 13/20 Titusztitusz ***** válasza:
58%
Na igen...Csakhogy azért az élet sokszor nem ennyire vegytiszta dolgok sorozata..."Ha nem szereti valaki a férjét, akkor az ne legyen vele"...Hát...Azok közzül a férjes hölgyek közzül, akiket én ismerek, a nagyrészük, szerintem kb. 90%-uk, nem szereti a férjét, és csakis azért él együtt az illető a férjével, vagy a párjával, mert A KÖRÜLMÉNYEK NEM TESZIK LEHETŐVÉ A KÜLÖN ÉLÉST...Ezek a körülmények sokfélék lehetnek nagyon...Szóval bár mint azt fentebb írtam, engem sohasem zavart az, ha egy hölgynek párja, vagy férje van/volt, de azért nem vagyok érzéketlen, és kegyetlen vadállat...Ha volt dolgom ilyen hölgyekkel, az csakis olyan esetben történt mindig, amikor LÁTTAM AZT, hogy a hölgy házassága gyakorlatilag csak társbérlet kategória, és a hölgy MAGA kezdeményezett nálam...Innentöl meg aztán úgy voltam mindig is a dologgal, hogy "Minden ami történik,az már a hölgy felelőssége"...Én csak annyiban éreztem zavarónak az ilyen szitukat, hogy KERÜLTEM A FÉRJEKET mint a leprásokat...Mert egyszerűen elképzelhetetlen volt az a számomra, hogy ha más férfi feleségét izélgettem, akkor "VÍG BARÁTSÁGBAN LEGYEK A FÉRJJEL"...Az ilyesmire nagyon kínosan ügyeltem világ életemben...
2016. jún. 9. 18:23
 14/20 anonim ***** válasza:
31%

Ez egyértelmű kizáró ok, aki kicsit is tud tiszta fejjel, értelmes ember módjára gondolkozni, az nem mászik rá egy olyan nőre, akinek van férje/barátja. Nálam az ilyen azonnal elvágja magát. Már aki úgy kezd ki velem, hogy pontosan tudja, hogy kapcsolatban vagyok..

Az megint más tészta, mikor valaki házasságban/kapcsolatban él, de kb csak dísznek, mert épp ő az, aki rástartol a pasira... ott a nő a nagyobb féreg, persze a pasi is bűnös, mert ha már az egyiknek nincs agya, hogy rájöjjön nem kéne félredugogatni, legalább a másiknak lehetne.

2016. jún. 9. 18:56
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Aki csak a pirosat tudja nyomogatni, nyugodtan leírhatja ide, hogy mi volt a nem hasznos a válaszomban pl, mert érdekel.. Vagy most már az a normál, ha belemászok más kapcsolatába/házasságába és jól szétcs*eszem??! Mert akkor én kérek elnézést. Szánalmas..
2016. jún. 9. 19:21
 16/20 anonim ***** válasza:
Az én válaszom is 0%-os volt, pedig alap korrektség, hogy emberfia nem mászik rá gátlástalanul foglalt nőre. Ezek szerint a nőknek ez sem jó. :D Következtetésképpen gondolom "boldog" párkapcsolatban is élhetnek...
2016. jún. 9. 19:26
 17/20 anonim ***** válasza:

Igen, nekem se esne jól, ha alólam kihúznák. Az új, mint tudjuk, mindig érdekesebb.

Ha meg eleinte velem csalná, tudnám, később én is kerülhetek ugyan ebbe a helyzetbe.

2016. jún. 9. 19:33
 18/20 anonim ***** válasza:
58%

"Ezek szerint a nőknek ez sem jó."

Mondjuk ezt nem értem, hogy most miért a nőkre mutogatunk? Honnan tudod, hogy ők pontoztak le és nem pl azok a "férfiak", akik gond nélkül rámásznak a foglalt nőre is és semmi kivetnivalót nem találnak benne? :D Lehet belegázoltunk a lelkivilágukba, mert ők eddig azt hitték ezzel semmi probléma nincs..

2016. jún. 9. 19:39
 19/20 anonim ***** válasza:

Lányként azt mondom, hogy kevés undorítóbb dolog van, mint amikor hajt rám valaki, mikor tudja hogy van párom.... Nem is értem.

Tegyük fel, hogy a csaj megcsalja veletek a párját, és/vagy elhagyja értetek. Utána hogy lehetne megbízni benne, hogy nem fog ugyanez történni újra?

2016. jún. 9. 20:54
 20/20 anonim ***** válasza:

Természetesen, hogy kizáró ok, azért a párja!

Már a kérdés is sértő. Szerintem aki belemegy egy ilyen kapcsolatba, legyen az akár a kiszemelt, akár a szemlélő fél, semmiben sem különbözik az állatvilág bizonyos tagjaitól. Egy szó, mint száz... én mélyen lenézem az ilyen embereket (de ez már a saját véleményem).

2016. jún. 9. 22:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!