Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért bámulnak meg minket az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért bámulnak meg minket az emberek?

Figyelt kérdés

Amikor a barátommal megyünk valahová, mindig látom, hogy sokan megnéznek minket, de nem értem, hogy miért, nem nézünk ki extrémül, nincs köztünk nagy korkülönbség sem.

Ti mikor szoktatok ilyet? Ha gáznak tartjátok a párt, vagy esetleg épp ellenkezőleg?

2016. jún. 8. 15:50
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szoktatok nyilvanosan nyalasan csokolozni, a baratod markolassza masok elott a s.gged?
2016. jún. 8. 15:53
 2/13 A kérdező kommentje:

Akkor is megnéznek, ha a kezemet sem fogja meg. :D

Egyébként nem.

2016. jún. 8. 15:54
 3/13 anonim ***** válasza:
Akkor gozom nincs ennyibol. Minket nem szoktak ilyen latvanyosan megnezni pedig koztunk van magassagkulonbseg is elegge.
2016. jún. 8. 15:58
 4/13 Sunshinedoll ***** válasza:
66%
Az emberek mindig megbámulnak mindenkit :D
2016. jún. 8. 16:00
 5/13 anonim ***** válasza:
Ha gondolod kuldj egy fotot es megmondom szerintem miert bamulhatnak
2016. jún. 8. 16:04
 6/13 anonim ***** válasza:

Egy fotó sokat segítene a válaszadásban :)

Amúgy akkor szoktak az emberek megbámulni másokat, ha valami extrém látványosság van rajtuk: kövérek, feltűnő színű ruha, az ember alkatához nem illő ruha, idétlen szemüveg...

2016. jún. 8. 16:07
 7/13 anonim ***** válasza:

Biztos azért mert egyikőtök feltűnően csúnya a másikhoz. Én ezt az esetet szoktam alaposan megnézni.

De amúgy minket is sokszor megnéznek, pedig mi egyformán szépek/csúnyák vagyunk, 5 év korkülönbség van köztünk, de én 16 -nak nézek ki, párom meg hiába fiatalos, közeledik a 30-hoz, és szakálla is van. Talán minket ezért szoktak, de nem tudom.

2016. jún. 8. 16:08
 8/13 anonim ***** válasza:
Lehet, hogy irigykedve néznek rátok, mert jók vagytok együtt. :D
2016. jún. 8. 16:11
 9/13 anonim ***** válasza:
Talán kicsit több infó kéne rólatok...
2016. jún. 8. 16:13
 10/13 A kérdező kommentje:

Túl nagy magasságkülönbség nincs köztünk, 15 centi, testalkatra van egy kicsi, ő vékony nagyon, és kicsit combosabb vagyok, hát a külső relatív, de már sok barátnője volt, és nekem is volt már több pasim, meg csomó randim, szóval nem gondolnám, hogy ilyen különbség lenne. Mondom, hogy nem járunk feltűnő ruhákban. :D

Tényleg nem értem én sem.

Pl. múltkor elmentünk egy csap gimis srác mellett, azt úgy néztek minket, főleg engem, elég fura volt.

2016. jún. 8. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!