Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért bámulnak meg minket az emberek?
Amikor a barátommal megyünk valahová, mindig látom, hogy sokan megnéznek minket, de nem értem, hogy miért, nem nézünk ki extrémül, nincs köztünk nagy korkülönbség sem.
Ti mikor szoktatok ilyet? Ha gáznak tartjátok a párt, vagy esetleg épp ellenkezőleg?

Akkor is megnéznek, ha a kezemet sem fogja meg. :D
Egyébként nem.

Egy fotó sokat segítene a válaszadásban :)
Amúgy akkor szoktak az emberek megbámulni másokat, ha valami extrém látványosság van rajtuk: kövérek, feltűnő színű ruha, az ember alkatához nem illő ruha, idétlen szemüveg...

Biztos azért mert egyikőtök feltűnően csúnya a másikhoz. Én ezt az esetet szoktam alaposan megnézni.
De amúgy minket is sokszor megnéznek, pedig mi egyformán szépek/csúnyák vagyunk, 5 év korkülönbség van köztünk, de én 16 -nak nézek ki, párom meg hiába fiatalos, közeledik a 30-hoz, és szakálla is van. Talán minket ezért szoktak, de nem tudom.

Túl nagy magasságkülönbség nincs köztünk, 15 centi, testalkatra van egy kicsi, ő vékony nagyon, és kicsit combosabb vagyok, hát a külső relatív, de már sok barátnője volt, és nekem is volt már több pasim, meg csomó randim, szóval nem gondolnám, hogy ilyen különbség lenne. Mondom, hogy nem járunk feltűnő ruhákban. :D
Tényleg nem értem én sem.
Pl. múltkor elmentünk egy csap gimis srác mellett, azt úgy néztek minket, főleg engem, elég fura volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!