Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az, hogy a férfiaktól alap elvárás, hogy teljesítsenek, amíg ugyanezért a kapcsolatért a nőknek semmit se kell tenniük?
Figyelt kérdés
2016. jún. 7. 21:56
11/19 anonim válasza:
Konkrétan gusztustalan amit egyes nők a másikakkal csinálnak. Férfiak között ilyet még nem láttam.
Leszólja, sárba tiporja a másikat, ahelyett, hogy magát fényezné, ami még mindig humánusabb.
12/19 aperitif válasza:
Milyen teljesítményre gondolsz, mint alap elvárás?
13/19 anonim válasza:
11# figyeld meg, fényezi magát mind, de soha egy sem képes rá semmilyen körülmények között, hogy legalább burkoltan ne vigye bele mások leszólását önmaga fényezésébe. Egyszerűen nem bírják ki, hogy a többieket nyomják le. Ezért nem jutnak szegények sehova, mindegy milyen mozgalmakat indítanak meg ilyenek. :D
14/19 Fish1 válasza:
Szerintem mindkét féltől "alapelvárás" az, hogy tegyen a kapcsolatért. Ha csak egyikük tesz, a másik nem, ott már valami nem működik jól, és romba is fog dőlni az egész.
Tudod, a virágot is locsolni kell, hogy ne száradjon ki... :)
15/19 anonim válasza:
Exem és családját kirátottam a szarból, 13 misi ment a projectre, a szülei semmirekellők módjára viselkedtek vele. Megromlott a kapcsolat, el lettek küldve a fenébe.Taccsra tett anyagilag tescozni kényszerültem 70k nettóért, exem itthon depizett nem dolgozott, házimunka csak ímmel ámmal. Ment ez fél évig, felmondtam mert lett jobb melóm egyenesbe jöttünk, ő is talált munkát. Majd elémállt, hogy szakítsunk. Jelenleg lakótársak vagyunk, albérletet keres, segít a házimunkában főz, beszáll a költségekbe. Ki mennyit tett bele? Mindenki amennyit tudott és abból amilye volt. Nem haragszunk egymásra. Jó 7 év volt, és jó lecke, emberekről, kapcsolatról, szeretetről, barátságról, önzetlenségről kitartásról. Azt jegyezzétek meg, hogy az élet senkitől nem kér többet mint amire képes és senkinek nem ad mást vagy többet mint amire szüksége van kortól nemtől függetlenül. 29/f
16/19 anonim válasza:
Milyen teljesítményre gondolsz??? És mi az, hogy a nőnek semmit nem kell tennie? Hol élsz te? Mesében?
17/19 anonim válasza:
Mindkettőnek bele kell tenni.
De az én filozófiám mindig eggyel többet tegyek bele a kapcsolatba FÉRFIként.
Csak sajnos mindkét fél az esetek 85%-ba beleül a kapcsolatba.
Igénytelen lesz,elhízott,abbahagyja a sportot,nem figyel a másikra,lesz..rja,hogy kívánja-e.Ilyenek,és ezért mennek tönkre a kapcsolatok.
18/19 anonim válasza:
Kérdező, nem igazán értelmezhető a kérdésed. Olyan kapcsolat nincs amiben az egyik félnek nem kell semmit tennie, mert az nem kapcsolat. Mindkét fél bele teszi a maga részét. Ha nem így működik, akkor fel kell bontani és másikat keresni. Nőként én nem várok el többet egy férfitól mint amit én is nyújtani tudok, viszont kevesebbel sem érem be. Ez szerintem fair.
19/19 anonim válasza:
Maximum ha azt nézzük, hogy ki tud könnyebben dugópartnert találni. Lehet, hogy egy kapcsolat elején egy nő jobban szelektál pl. vagyon alapján - de ez azért van, mert egy kapcsolatban ált. a nőnek van több veszítenivalója. A férfiak egy kapcsolatban kezdenek el elvárásokat támasztani. Én a környezetemben pl. azt látom, hogy mindkét fél dolgozik, de apuka böffent egyet, hogy "én vagyok a férfi, nem az én dolgom a házimunka", erre anyuka foglalkozik a gyerekekkel, ő főz, mos, takarít, cipekedik, vásárol be (nem családi házakról beszélünk, nincs fűnyírás, favágás, ilyesmi... ha szerelni kell vmit, akkor is szerelőt hív apu, és a világ legjobb apjának tartja magát, mert heti 1 órát leül a gyerekével játszani meg néha megsimogatja a fejét). Apuka ereszthet nyugodtan sörhasat, de a nő már egy igénytelen disznó, ha mer hízni 5 kilót, és néha picit bezsírosodik a haja, mert már megint nem volt ideje és energiája hajat mosni a gyerekek mellett. A férfi anyja tabu, egy rossz szó rá jogosan, és már áll a bál. Ha a nő nem tud főzni, szégyen, ha a férfi már tud főzni egy közepesen szar rántottát, becsülje meg az asszony... és még sorolhatnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!