Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Tényleg így találhatnak a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg így találhatnak a csúnyább pasik párt maguknak?

Figyelt kérdés
[link]
2016. jún. 7. 16:34
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
28%
Nem, a csúnya pasik sehogyan nem találhatnak párt. A nők már a megismerkedés pillanatában eldöntik, hogy van-e esélye náluk az illető férfinak, és ez soha nem fog változni.
2016. jún. 7. 18:14
 12/23 anonim ***** válasza:

""Ez nem igaz. A munkahely persze nem ideális párkereső hely, de ha a néhány hasonló korú emberrel elkezdesz eljárni, akkor az ő baráti társaságukat is megismered egy idő után, és újabb körökben találhatsz embert."

Nem fogalmaznék olyan erősen, hogy nem igaz, legfeljebb a Te életedre az nem igaz, az enyémre meg ez ;)

2016. jún. 7. 18:18
 13/23 anonim ***** válasza:
43%

Mi olyan cs****szett nehéz ezen a friendzone-ból való kijövésen?

- Figyelj, Kati, én nem akarok veled barátkozni.

- De nekem barátként szimpatikus vagy.

- Sajnálom, de az udvarlásomat visszautasítottad, én pedig ezért jöttem ide. Barátokat már találtam, köszönöm.

Így a nővel is tisztességesebb. Szerinted a nőnek hogy esik, mikor 2 év után jelented be, hogy ja, bocs, én végig csak áltattalak, nem akartam a barátod lenni, végig a megdöntésedet tervezgettem, barátként nem kellesz. (Ami amúgy tök normális, de ne akkor szólj neki, mikor már egy barátot veszít.)

2016. jún. 7. 18:22
 14/23 anonim ***** válasza:
#13-as: én is pont így szoktam ezt kezelni, de nem ezt hívják friend zone-ból kijövetelnek, hanem mikor van egy nő aki tetszik, de ő elkönyvelt, hogy csak barátok lesztek, és ezt mégis sikerül megváltoztatni...
2016. jún. 7. 18:26
 15/23 anonim ***** válasza:
35%

Ja, tök fair, hogy a nagyképű, önelégült macsónak a kisujját sem kell mozdítania, hogy megfektesse a csajt, emellett rengeteg negatív tulajdonság is el van nézve, viszont a rusnya gyerek meg éveken keresztül hűségesen várja türelemmel, amíg a kiszemelt leányka alaposan kitombolja magát a farokerdőben, és a siker még akkor sincs garantálva.

Szóval aki rusnyának születik és tisztában van a "képességeivel", s gondolkodik az agyával, az jobb, ha meghúzza magát a háttérben, még mielőtt beégne pár tucat nőnél.

Az évezred kamuja, hogy a rusnya emberek pont annyi eséllyel indulnak a nőknél, mint a jóképű bájgúnárok.

2016. jún. 7. 18:43
 16/23 szöxi89 ***** válasza:
51%
Kinek mit jelent"jo kepü????ugyan ugyan ne külsö alapján iteljünk meg senkit semm.attol hogy valaki kigyurt es markans pofija van az még nem jelenti azt,hogy a nöknek ideájuk is ...alltalabba a jo kepü pasik bekepzeltek sajat magukal vannak elszállva és ügyetlenek.egy kevesbbe jobbb kepü pasi mindig több oldalu...mindenkinek jarja egy esej
2016. jún. 7. 20:09
 17/23 anonim ***** válasza:
Lehet benne valami. Legalábbis a környezetemben lévő lányokra már legalább nem jön rá a hányinger, ha meglátnak. Azt hiszem, az én külsőmmel ennél többet nem remélhetek.
2016. jún. 8. 17:23
 18/23 anonim ***** válasza:

" #13-as: én is pont így szoktam ezt kezelni, de nem ezt hívják friend zone-ból kijövetelnek, hanem mikor van egy nő aki tetszik, de ő elkönyvelt, hogy csak barátok lesztek, és ezt mégis sikerül megváltoztatni..."

Igazad van, de ott meg meg kéne érteni, hogy ha egyszer nemet mondott, akkor nemet mondott, mi a francért nem lehet békén hagyni szegényt?

2016. jún. 8. 17:49
 19/23 anonim ***** válasza:

"Az évezred kamuja, hogy a rusnya emberek pont annyi eséllyel indulnak a nőknél, mint a jóképű bájgúnárok."

Ilyet senki nem állított szerintem.

(Az évezred pedig még csak 16 éve tart.)

2016. jún. 8. 17:50
 20/23 anonim ***** válasza:

"(Az évezred pedig még csak 16 éve tart.)"

Ugyan, itt itt rinyálók nagy része sosem élt másik évezredben :P

2016. jún. 8. 18:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!