Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

""Ez nem igaz. A munkahely persze nem ideális párkereső hely, de ha a néhány hasonló korú emberrel elkezdesz eljárni, akkor az ő baráti társaságukat is megismered egy idő után, és újabb körökben találhatsz embert."
Nem fogalmaznék olyan erősen, hogy nem igaz, legfeljebb a Te életedre az nem igaz, az enyémre meg ez ;)

Mi olyan cs****szett nehéz ezen a friendzone-ból való kijövésen?
- Figyelj, Kati, én nem akarok veled barátkozni.
- De nekem barátként szimpatikus vagy.
- Sajnálom, de az udvarlásomat visszautasítottad, én pedig ezért jöttem ide. Barátokat már találtam, köszönöm.
Így a nővel is tisztességesebb. Szerinted a nőnek hogy esik, mikor 2 év után jelented be, hogy ja, bocs, én végig csak áltattalak, nem akartam a barátod lenni, végig a megdöntésedet tervezgettem, barátként nem kellesz. (Ami amúgy tök normális, de ne akkor szólj neki, mikor már egy barátot veszít.)

Ja, tök fair, hogy a nagyképű, önelégült macsónak a kisujját sem kell mozdítania, hogy megfektesse a csajt, emellett rengeteg negatív tulajdonság is el van nézve, viszont a rusnya gyerek meg éveken keresztül hűségesen várja türelemmel, amíg a kiszemelt leányka alaposan kitombolja magát a farokerdőben, és a siker még akkor sincs garantálva.
Szóval aki rusnyának születik és tisztában van a "képességeivel", s gondolkodik az agyával, az jobb, ha meghúzza magát a háttérben, még mielőtt beégne pár tucat nőnél.
Az évezred kamuja, hogy a rusnya emberek pont annyi eséllyel indulnak a nőknél, mint a jóképű bájgúnárok.

" #13-as: én is pont így szoktam ezt kezelni, de nem ezt hívják friend zone-ból kijövetelnek, hanem mikor van egy nő aki tetszik, de ő elkönyvelt, hogy csak barátok lesztek, és ezt mégis sikerül megváltoztatni..."
Igazad van, de ott meg meg kéne érteni, hogy ha egyszer nemet mondott, akkor nemet mondott, mi a francért nem lehet békén hagyni szegényt?

"Az évezred kamuja, hogy a rusnya emberek pont annyi eséllyel indulnak a nőknél, mint a jóképű bájgúnárok."
Ilyet senki nem állított szerintem.
(Az évezred pedig még csak 16 éve tart.)

"(Az évezred pedig még csak 16 éve tart.)"
Ugyan, itt itt rinyálók nagy része sosem élt másik évezredben :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!