Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak én gondolom azt, hogy a XXI. századi társkeresésre ezek a dolgok jellemzőek leginkább: görcsös megfelelési kényszer, tökéletességre való törekvés, társadalmi elvárások/konvenciók és elvakultság?
nem csak neked jut eszedbe, tegnap volt pont címoldalas téma az indexen egy hasonló fejtegetés szakembertől
Egyébként alapjában véve az a fő gond ezzel az elmélettel, hogy mindenki az utolsó szóig egyetért Veled, és azt mondja, igen, én is a tökéletes szépség helyett a tökéletes bizalmat keresem, de a valóság az, hogy ez sok esetben csak "PC" kommunikáció, és énhazugság, hiszen bizonyos szint felett már ciki lenne bevallani, hogy egy 50-es bicpesz vagy egy D kosaras melltartó az egyetlen szempont, az intelligencia, a kommunikáció, a bizalom helyett.
Szerintem a legnagyobb baj, hogy a világ felgyorsult körülöttünk, így mi is égetőbbnek érezzük a problémát, nincsen társunk. Előrébb tolódtak az első szexuális élmények is, így ma már rendszeres, ha valaki 20 éves korára nem tapasztalt hasonló dolgokat és ezért folyamatos frusztrációi vannak.
Azonban véleményem szerint a legnagyobb probléma manapság az, nem vagyunk képesek belül változni, alkalmazkodni a másik félhez. Kidobjuk az ablakon és menni akarunk tovább. Ezért is görcsös a társkeresés, mert egyre lehetetlenebbnek látják emberek az Igazi megtalálását és egyre inkább azt érzik, még 1000 pasit/nőt el kell fogyasszak, hogy benne megvalósuljanak a belém kódolt elvárások.
Jó a felvetés, jogos is. Hihetetlen ami ezen az oldalon megy, de az is ami a szórakozóhelyeken. meg mindenhol. elképesztő ez a világ.
örültem hogy legalább 1 ilyen témát találtam.
legjobbakat!
Nem szeretnék nő lenni... ami manapság megy az már dúúrva... mindenhol, plakáton, cimlapon, dobozon, mindent nőkkel reklámoznak, beteges szinten, ráadásul senki sem néz úgy ki. szerencsére. sok szerencsétlen meg feszeng mert nem olyanok. és nem veszik észre hogy saját magukat tagadják meg, álarcokat vesznek fel, stb... aztán meg jön a sirás GYK-n...
nehéz manapság nem megörülni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!