Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valaki a társkeresős adatlapjának a kifejtős részén nem magáról ír, hanem a másik nemet ócsárolja, mégis miben bízik, milyen reakcióra számít azoktól, akik olvassák?
Több dolog is lehet:
1. már feladta, csak így akar beolvasni utólag is minden nőnek
2. abban reménykedik, hogy így legalább felháborodó leveleket kap valakitől, mert a semminél már az is jobb neki :D
3. olyan nőt keres, aki élvezi, hogy alázzák
4. nem igazi profil, csak valaki viccesnek tartja ezt valamiért
Abban bízik, hogy valaki ráír, hogy na ő aztán nem ilyen, majd bebizonyítja.
Egyébként én őrülök is, hogy ezek az emberek ilyen jól látható helyre pakolják a gondolataikat, könnyebb őket elkerülni.
Ááá,én egy 4 napig beszélgettem egy ilyen palival :D Nagyon vicces volt. Kíváncsi voltam a lelkivilágára.
Írt nekem egy üzenetet,hogy szép vagyok,szívesen megismerne,blablabla,de hogy biztos úgysem írok vissza,mert minden nő a bunkókat szereti és különbenis mind pénzhajhász r**anc. Namondom apám,belecsaptál a lecsóba,ezzel a szöveggel aztán lehet nőt fogni :D
Igazából ez az intelligencia hiánya (is),meg a betokosodott keserűségé,hogy az égvilágon senkinek sem kellenek. Vagy abban bízik,hogy hátha valaki megsajnálja és égető vágyat érez,hogy bebizonyítsa ennek a balféknek,hogy nem minden nő mumus. Szánalom
Az illetőnek hótelege lett a párkeresési cirkuszból, és még időben rájött, hogy a nők feleannyit nem érnek, mint amennyit kínlódni kell velük. Ha nincs vesztenivalója, nyugodtan szidhatja a másik nemet. Én is ezt tenném, van is miért.
"Egyébként én őrülök is, hogy ezek az emberek ilyen jól látható helyre pakolják a gondolataikat, könnyebb őket elkerülni."
Végülis egyszerűbb elkerülni és homokba dugni a buksit, mint elgondolkodni azon, amit írt, ugye. Még a végén magadra ismernél...
Ment a mínuszt.
"Igazából ez az intelligencia hiánya (is),meg a betokosodott keserűségé,hogy az égvilágon senkinek sem kellenek"
Nem-nem kisbogaram, ez a tapasztalat megléte. Attól, hogy fáj az igazság és itt démonizálod őket, még igazuk lesz, a válaszoddal remekül demonstráltad is. Neked is ment a mínusz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!