Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Szerintetek megéri türelmesnek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megéri türelmesnek lenni egy sráccal?

Figyelt kérdés

Olyan típus, aki hihetetlen lazán kezeli az életet, sosem parázik semmitől, és mindennel úgy van, hogy majd úgyis lesz valami, de nem érdekli különösebben.

Na most ez a kapcsolataira is igaz, de nem tudom eldönteni, hogy érdemes-e egyáltalán vesződnöm vele, hátha belém szeret (még csak ismerkedünk, randiztunk is már egyszer), vagy jobb, ha elfelejtem, mert úgyis csak pofára esés lenne belőle.

2016. jún. 7. 14:22
 1/7 Szergej55 ***** válasza:
Ha te ettől homlokegyenest eltérsz, akkor nincs egyszerű dolgod ezzel a típussal enyhén szólva sem.
2016. jún. 7. 14:24
 2/7 anonim ***** válasza:

Láthatóan te nem ilyen típus vagy.Innentől kezdve, ha össze is jöttök, utána is lesz egy csomó bajod vele. Lazán fogja kezelni a kapcsolatotokat is, ami téged zavarni fog.

Szerintem nincs jövője a dolognak.

2016. jún. 7. 14:31
 3/7 A kérdező kommentje:

Én is lazán kezelem a dolgokat. :)

A kérdés arról szól, hogy egy ilyen srác lehet-e vajon szerelmes.

2016. jún. 7. 14:32
 4/7 anonim ***** válasza:
100%
Egy ilyen fiút megszerezni kb. olyan mintha 100 vasrudat kéne 100 km-el arrébb cipelni, meg lehet próbálni, talán még sikerül is nagy nehezen, de semmi értelme nincsen.
2016. jún. 7. 14:34
 5/7 anonim ***** válasza:

"mindennel úgy van, hogy majd úgyis lesz valami, de nem érdekli különösebben"

Én biztos nem akarnék semmi komolyat ilyen embertől, de te tudod.

2016. jún. 7. 15:11
 6/7 anonim ***** válasza:
51%
Ha te is lazán kezelnéd a dolgokat, nem írnál ki erről kérdést, hanem szrnál bele, hogy mi lesz köztetek. :)
2016. jún. 7. 15:13
 7/7 A kérdező kommentje:
Nem csak a kapcsolatokat lehet lazán kezelni. :)
2016. jún. 7. 15:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!