Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit lehet kezdeni egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit lehet kezdeni egy ilyen sráccal?

Figyelt kérdés
Van egy srác, aki szerintem itt minden nőnek ír, hogy ismerkedne, nagyon próbálkozik. Ez eddig oké, de már a 20. levelet kapom tőle, és ugye mivel nincs név, csak miután elküldted a levelet, akkor valószínűleg ő meg nem tudja, hogy ugyanannak a nőnek írt 20x. Azt hiszi, rengeteg nőnél próbálkozott. Eleinte még visszaírtam neki, hogy nem, meg hogy sok üzenetet írt nekem, tudjon róla, de nem fogom ápolgatni a lelkét, és kezd baromi idegesítő lenni.
2016. máj. 25. 21:48
1 2
 1/11 Linó03 ***** válasza:
Nem kerestem még, de szerintem van letiltás opció.
2016. máj. 25. 21:50
 2/11 anonim ***** válasza:

Nyisd meg az egyik levelet amit irt, es jobb oldalt alul-->

Nem fogadok tőle több üzenetet!

2016. máj. 25. 21:50
 3/11 A kérdező kommentje:
Óh, köszönöm szépen!
2016. máj. 25. 21:51
 4/11 anonim ***** válasza:

"Szia.Szívesen ismerkednék veled ha gondolod írj."

Rá gondolsz?

2016. máj. 25. 22:14
 5/11 anonim ***** válasza:
Ilyet en is kaptam mint a #4
2016. máj. 25. 22:19
 6/11 A kérdező kommentje:

Igen ő rá.

Amúgy hirtelen rengeteg privátot kaptam, hogy ők-e azok. :) Látom, itt mindenki ezt műveli. De nem azokról van szó, akik eddig írtak, de nem árulom el a srác nevét, mert nem csúfolódni akarok rajta.

2016. máj. 26. 07:33
 7/11 anonim ***** válasza:
Nekem is írt tegnap, de szegény nagyon benézte, mivel nem nő vagyok. De lehet, hogy csak biszexuális. De azt is benézte. :)
2016. máj. 26. 11:09
 8/11 A kérdező kommentje:
A kérdésem után, ahol a privátokról panaszkodok, 100 privátot kapok...
2016. máj. 27. 10:23
 9/11 A kérdező kommentje:
Szerintem csak próbálkozik. Igazából azt se mondta senki, hogy ő férfi. :D
2016. máj. 27. 10:24
 10/11 anonim ***** válasza:
Egy pasiból előbb kinézem, hogy minden embernek ír ezen az oldalon ismerkedés céljából, mint egy nőből. :)
2016. máj. 27. 12:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!