Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Egy ilyen sráccal mit lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy ilyen sráccal mit lehet kezdeni?

Figyelt kérdés
Lehet, hogy csak én bonyolítom, meg gondolom így, de... Nem vagyok valami tapasztalt, nem tudom, hogy milyen gyakran kéne eleinte keresnie, de én szeretnék vele többet kommunikálni. Egy barátja szerint félénk, de szerintem adtam már neki elég visszajelzést, hogy tetszik. Volt, hogy már én kerestem, de nagyon zaklatni nem szeretném, egyrészt mert nem akarok nyomulósnak tűnni, másrészt nem vagyunk egészen azonos anyagi helyzetben (nem vagyok csóró, csak átlagos, de ő tudomásom szerint nem az) és nem akarom, hogy véletlenül aranyásónak nézzen, ez a dolog engem abszolút hidegen hagy. Tényleg nagyon tetszik, nagyon aranyos, értelmes srác, de így nem tudom hogy közelítsek felé.
2016. ápr. 27. 16:42
 1/5 tarnai ***** válasza:
lehet hogy meleg. küldj még több jelet. ne kezdj ki a barátjával.
2016. ápr. 27. 16:47
 2/5 anonim ***** válasza:
Beszélsz vele
2016. ápr. 27. 17:02
 3/5 anonim ***** válasza:

Elég hamar le lehet vágni, hogy egy nő mire hajt. Aki pénzes annak erre nagyon szenzitív detektorai vannak.

Én úgy gondolom, hogy add önmagad. Ha te szeretnél valamit, csináld. Egy esetleges kapcsolatban úgy sem lehet mindig megjátszani magad. Azért van az ismerkedési fázis, hogy ne kizárólag a hirtelen vonzalom, a külső illetve hozzágondolt tulajdonságok repítsék az embereket egymás mellé, hanem valami más.

2016. ápr. 27. 17:15
 4/5 anonim ***** válasza:

Egyszerű a dolog, ha szeretnél vele többet kommunikálni,hát tegyél úgy. :) Senki nem akadályoz meg benne,nyugodtan beszélgess vele minél többet. :)

Nem fog aranyásónak nézni,ha nem az a célod,hidd el :)

24/F

2016. ápr. 27. 17:30
 5/5 anonim ***** válasza:
Valószínűleg ő semmit sem vett észre ezekből a "visszajelzésekből", amiket adtál neki. Legyél egyértelműbb, na és persze keresd gyakrabban!
2016. ápr. 27. 18:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!