Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti elfogadjátok vagy használjátok az x/10-es skálázást?
Arra gondolok, hogy a férfiakat is ilyen 10-es skálán pontozzák sokan. Nőket is.
Ez elég rossz érzés tud lenni nem? Ha valaki nem kap 10 pontot mondjuk a számára tetsző illetőtől vagy épp a párjától, az nem esik rosszul?
Vagy szerintetek a skálázás helyénvaló? El kell fogadni, hogy hányas szinten vagyunk?
Ehhez mérten kell párt választanunk?
Mutatok két példát, amint itteni kérdésből és hozzászólásokból találtam:
női skála:
férfi skála 1:
férfi skála 2:
Tényleg így működik az ismerkedés, hogy a "külső megfog, belső megtart"? Én láttam már olyan nőt, akire a férfiak többsége nem mondta volna, hogy nagyon szép, de nekem mégis az volt és baromira tetszett. Ilyen téren én nem is szoktam adni a többi pasi véleményére. Sőt nekem igazából be is jön, ha egy nő nincs elszállva magától, azaz ha nem tudja magáról, hogy szép. Viszont ha mellette lennék, akkor igyekeznék mindenképp megnyugtatni afelől, hogy tökéletesen néz ki.
Nektek mi a véleményetek erről?
#21 :D :D :D
Jajj, hát azt naponta, fürödni azt szoktam. :D
#24,
de ha szemüveges vagyok és rövid hajú (ezek inkább csak 5-6 körül férnek bele), de minden nap kádfürdőt veszek, akkor most hova tartozom???? :D
Ba..sszus, nehéz ügy. :)
Én szoktam skálázni, de nyilván az én skálám teljesen más egy másik ember skálájától. Tiniként a legjobb barátnőmmel játszottuk azt, hogy ő mondott nekem 10-es pasikat (az ő listájáról), hát nekem egyik sem tetszett, sőt valószínű az én skálámon 5-ös alá lettek volna besorolva. Aztán én is mondtam neki 10-es pasikat az én listámról, akikre meg ő mondta azt, hogy bottal nem piszkálná meg őket. :D Szóval ez a 10-es skála borzasztóan szubjektív.
Egyébként nem ez alapján szoktam partnert választani. Az összes exem, ha pontozni kéne őket, akkor talán 3-4-es, de maximum 5-ös lehetne a skálámon, tehát átlag alattiak kinézetre, és mégis velük voltam, mert szerettem őket. :) Attól még, hogy pontozgatok fejben, nem azt jelenti, hogy egy 10-esnél rosszabb kinézetű férfival már szóba sem állnék!
30/N
19!
Senki sem lesz fiatalabb.... Te sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!