Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Nők, ti elfogadjátok vagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők, ti elfogadjátok vagy használjátok az x/10-es skálázást?

Figyelt kérdés

Arra gondolok, hogy a férfiakat is ilyen 10-es skálán pontozzák sokan. Nőket is.

Ez elég rossz érzés tud lenni nem? Ha valaki nem kap 10 pontot mondjuk a számára tetsző illetőtől vagy épp a párjától, az nem esik rosszul?

Vagy szerintetek a skálázás helyénvaló? El kell fogadni, hogy hányas szinten vagyunk?

Ehhez mérten kell párt választanunk?

Mutatok két példát, amint itteni kérdésből és hozzászólásokból találtam:

női skála:

[link]

férfi skála 1:

[link]

férfi skála 2:

[link]

Tényleg így működik az ismerkedés, hogy a "külső megfog, belső megtart"? Én láttam már olyan nőt, akire a férfiak többsége nem mondta volna, hogy nagyon szép, de nekem mégis az volt és baromira tetszett. Ilyen téren én nem is szoktam adni a többi pasi véleményére. Sőt nekem igazából be is jön, ha egy nő nincs elszállva magától, azaz ha nem tudja magáról, hogy szép. Viszont ha mellette lennék, akkor igyekeznék mindenképp megnyugtatni afelől, hogy tökéletesen néz ki.

Nektek mi a véleményetek erről?

2016. jún. 7. 10:21
1 2 3
 11/29 Noblesse Oblige ***** válasza:
100%

Már volt ilyen megkeresés, hogy osztályozzam a külsejét vagy mondjam el, milyennek találom, de én speciel fényképről utálok véleményt formálni emberekről. Mert az egy adott pillanat elkapása, amit ha értő kezek csinálnak előnyösebb is lehet a kép mint a valóság, ha nem értő kezek csinálják, pedig rosszabb lehet az eredmény, mint a valóság. (és ezt saját magam tapasztalata alapján tudom)

Ezért nem is szoktam véleményt formálni, sem osztályozni. A legjobb esetben is építő jellegű megjegyzéseket teszek, hogy pl. milyen sérója ne legyen soha, mert nem áll jól, hogyan tehetné karakteresebbé az arcát egy másik szemüvegkerettel, milyen arcszőrzetet kéne növesztenie, ami jól állna (férfiaknál) és ennyi.

Ha élőben elém megmondom, hogy tetszik vagy sem. De képről véleményt formálni olyan, mint mintha egy teljesen külön személyről beszélnénk.

2016. jún. 7. 11:26
 12/29 anonim ***** válasza:
90%

De hogy lehet valaki olyan hülye, hogy ezeket elhiszi? Pl. ilyenek, hogy ha valaki ronda, akkor a személyes higiéniája átlag alatti. Ki vesz komolyan egy ilyen táblázatot? Ki az a hülye, aki ilyet kitalál? Akinek mondjuk orrsövény ferdülése van, az szerinte azzal jár, hogy nem találja a fürdőszobát?

Régebben olvastam egy felmérést, tök ugyanazokat a képeket mutatták meg pár ezer nőnek és férfinak, hogy mi tetszik a nőknek. Nem kell mondanom, hogy a férfiak tök mást képzeltek, mint ami a valóság.

Amúgy meg: TAKARODJATOK MÁR A FELNŐTT KATEGÓRIÁBÓL SKÁLÁZÓ DEDÓSOK! Esküszöm ez a legutálatosabb ebben az oldalban, hogy a felnőtt kategóriát ellepik a tizenévesek az ostobaságaikkal. Kb. mint mikor a Család - Anyós,Após kategóriába írnak a 17 éves lányok, hogy a barátommal három hónapja vagyok együtt és "anyósom"... Úristen...Komolyan személyihez kéne kötni a regisztrációt. Ha csak az jöhetne be a kategóriába, aki ide is tartozik, akkor nem kellene értelmes felnőtt embereknek tinikkel meg az ostobaságaikkal harcolni nap mint nap a FELNŐTT rovatban.

2016. jún. 7. 11:49
 13/29 anonim ***** válasza:
100%
Nem használom. Valaki vagy tetszik, vagy nem és kész.
2016. jún. 7. 11:49
 14/29 anonim ***** válasza:

Engem abszolut nem erdekel :D total baromsagnak tartom, m a szepseg, vagy az, h vki jol nez-e ki, teljesen relativ. Vkinek ez jon be, vkinek az.

Persze, h ismerkedes elejen - amikor meg nem ismeri az ember a masik belso tulajdonsagait - akkor nyilvanvaloan a kulso szamit. De ebben rengeteg a kemia. Lehet, h 10-es skalan egy pasi /no nagyon jol nez ki, de amikor elkezd vele beszelgetni az ember, akkor nem erez semmi tobbet.

Jo, mondjuk en no vagyok es a pasiknal ez mashogy mukodik, m a legtobben a szexet szet tudjak valasztani az erzelmektol. Tehat pusztan egy jo no siman fektetheto szamukra, de azzal nem fognak komoly kapcsolatot kezdeni, amelyik belsore nem fogja meg oket.

2016. jún. 7. 11:55
 15/29 anonim ***** válasza:
Valami nagyon ízlésficamos ember készíthette ezt az utolsó listát.. Adrien Brody marha jó pasi, legalább 8/10-es.
2016. jún. 7. 12:16
 16/29 anonim ***** válasza:
100%

12-nek igaza van, a higiéniát nem értem minek belekeverni a táblázatba.

Attól, hogy szarul áll valakinek a haja, még moshatja rendszeresen :D

Nekem pl tele van anyajegyekkel a bőröm, de ettől még szoktam fürdeni :), és pl higiéniával legalább annyit foglalkozok, mint amit a hetes "szinten" említenek. Na ilyenkor mi van?

2016. jún. 7. 12:19
 17/29 anonim ***** válasza:
100%

Azt gondolom, hogy ez a skálázás meg kategorizálás gyerekes. Sőt, szerintem 25 év alattiak vesznek benne részt csak. De náluk még érthető, hisz ott lifeg a tojáshéj a valaguk végén. Egy érett, felnőtt nő..férfi...biztosan nem pontozgat senkit sem!

Szóval nem. Én sosem éltem vele. Még 20 évesen sem. Nekem volt/van aki bejön és van, aki nem. Ennyi. Eszembe sem jutott pontozgatni, hogy nah a Béla 5-ös...a Jani meg 9-es egy 10-es skálán. Egyszerűen nevetséges, ostoba és szánalmas ez az egész.

2016. jún. 7. 12:56
 18/29 anonim ***** válasza:
12-es meg megírta a tutit! Tele van ez a kategória kis taknyosokkal. Csak nem értem miért.. Ez a baj.
2016. jún. 7. 12:58
 19/29 anonim ***** válasza:
#18: Vagy csak ti vénültetek meg :D
2016. jún. 7. 13:13
 20/29 anonim ***** válasza:
100%

Ezek a skálák gusztustalanok.

Alapból az első három kategóriában olyanok is vannak, akiknek súlyos betegség vagy rendellenesség okozza a külső problémáikat. Undorító ezeket így listázni és leszólni. A lista készítője is kerülhet még ilyen helyzetbe, elég egy autóbaleset, egy kifröccsenő forró olaj otthon a konyhában vagy egy későbbi hormonális probléma.

Ráadásul átnézve ezeket a listákat, gyakorlatilag minden sorban vannak olyanok, akik elsőre szimpik. Magamat valahova az 5 és 8 közé raknám, de nem halál mindegy amúgy??? Jól érzem magam, szeretem saját magam és kihozom magamból a legtöbbet.

2016. jún. 7. 13:48
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!