Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, ti elfogadjátok vagy használjátok az x/10-es skálázást?
Arra gondolok, hogy a férfiakat is ilyen 10-es skálán pontozzák sokan. Nőket is.
Ez elég rossz érzés tud lenni nem? Ha valaki nem kap 10 pontot mondjuk a számára tetsző illetőtől vagy épp a párjától, az nem esik rosszul?
Vagy szerintetek a skálázás helyénvaló? El kell fogadni, hogy hányas szinten vagyunk?
Ehhez mérten kell párt választanunk?
Mutatok két példát, amint itteni kérdésből és hozzászólásokból találtam:
női skála:
férfi skála 1:
férfi skála 2:
Tényleg így működik az ismerkedés, hogy a "külső megfog, belső megtart"? Én láttam már olyan nőt, akire a férfiak többsége nem mondta volna, hogy nagyon szép, de nekem mégis az volt és baromira tetszett. Ilyen téren én nem is szoktam adni a többi pasi véleményére. Sőt nekem igazából be is jön, ha egy nő nincs elszállva magától, azaz ha nem tudja magáról, hogy szép. Viszont ha mellette lennék, akkor igyekeznék mindenképp megnyugtatni afelől, hogy tökéletesen néz ki.
Nektek mi a véleményetek erről?
Engem nem zavar sőt használom is a skálázást bár nem a linkelt hanem a sajat ízlésem szerint. Ha valaki a külsejéről kérdezi a nagyközönséget ez a legyegyszerűbb és nagyjából általános meghatározás. Persze van aki nekem mondjuk 7es másnak 5ös stb de szerintem nagyjából hasonló számok érkeznek.
Azt pedig mindketten tudjuk párommal hogy milyen "szinten" állunk és hogy vannak nálunk jobbak. Ez szerintem tiszta realitás nincs min megbántódni hiszen az hogy külsőre van jobb nem jelenti hogy kellene is. Mi tudunk egymásnak olyat adni ami messze fölül múlja a külsőt. Mondom ezt úgy hogy nem vagyok csúnya vagy kövér mielőtt valaki erre vezetné vissza.
Engem nem érdekel mennyit kapok egy ilyen skálán mivel mindenki számára relatív a szépség. Van olyan nõ akinek a 7-8 pasik álmai netovábbjai míg van olyan férfi akinek a 10-es nõk nem tetszenek.
Érdekességnek jó csak felesleges. E szerint a skála szerint én valahol 8-9 között vagyok pedig szerintem meg sem ütöm a 6-ot. Érted? :) Felesleges a skálázás meg annyira rámenni a külsõre, a szépség megkopik idõvel az ember lelke meg személyisége a mérvadó.
Sosem pontoztam senkit sem, ezután sem fogom! Miért ilyen nehéz megérteni ezen az oldalon, hogy a külső nem a legfontosabb? Attól, hogy valaki jobb genetikával született vagy sokat tett a változásért, attól még lehet belsőre üres. Persze olyan is lehet, hogy valaki kevésbé megnyerő, de belsője meg jó és mégis megfog benne valami! Lehet lepontozni, ahogy szoktatok! Gratulálok! :-)
21/L
Én akkora marhaságnak tartom, hogy... áh, erre szavak sincsenek :D. A férfiverziótddig nem láttam, köszönöm, hogy megosztottad. A másodiknál például a 8-9 kategóriából egyik sem tetszik, sőt nagyon nem, míg a 7-esben ott van számomra a 10/10-es pasi, ha már ennél tartunk, míg a 3-4-be is tettek szerintem kifejezetten aranyos srácokat. Az elsőt skálát nem is minősíteném, van benne egy csomó srác, akiről egyébként csak a kép borzasztó, valószínűleg élőben helyes. A felső kategóriában meg egy csomó photoshop :DD. A csajos rész még ennél is gázabb, megnézném én azokat a 8-9-eseket smink és photoshop nélkül...
Engem nem érdekel, hova kategorizálnak be az emberek, nem másokhoz hasonlítgatom magam. Van egy párom, aki szépnek tart, én meg őt helyesnek, és ennyivel meg is elégszem. Nem tartom magam csúnyának, a testsúlyom az egyetlen, amin változtatni akarok, egy csepp sminket nem vagyok hajlandó magamra kenni csak azért, hogy mások szerint felsőbb kategóriás legyek.
A lista szubjektív. Ha é akarnék listát csinálni, talán csak az alsó 2-3 maradna. De még onnan sem mindenki.
Úgyhogy szerintem baromság úgy, ahogy van :). Már csak azért is, mert nemcsak egyénenként, hanem korosztályonként is változik a megítélés... Na, mindegy. Aki kategorizálgatni akar, mert nincs jobb dolga, az tegye, egészségére, ha neki így jó. A saját meg a párom ízlésén kívül más nem igazán érdekel :).
Egyetértek, viszont egy jobb genetikával született embernek kevesebb erőfeszítést kell tennie a sikerért. Igazából bunkó is lehet, mert a jó külseje miatt figyelmen kívül lesz hagyva néhány rossz tulajdonsága.
Lehetséges, hogy igazad van. Viszont, ha egy csaj ennyire felszínes, akkor talán jobb is, ha nem ő lesz az adott férfi társa. Nem gondolod?
Ja és a bunkóság sokunknak nem jön ám be! Biztos van olyan, akinek igen, de nem kell általánosítani!
3-as voltam
De, teljesen egyetértek veled. Igazából számomra a magány is jobb, mint egy olyan ember társasága, aki a külsőm vagy a pénzem miatt szeret.
Soha nem pontoztam, skáláztam. A linkelt képek pedig abszolút nem tükrözik az ízlésemet.
Nálam 2 állapot van. Vagy tetszik valaki, vagy nem. Ez pedig változó tényező.
Egyik exemet sem találom vonzónak, pedig mikor együtt voltunk, akkor nyilván nagyon tetszettek.
A párom pedig eleinte nem volt az esetem, bár láttam, hogy sokak szerint miért helyes, de engem valahogy egyáltalán nem mozgatott meg..aztán a stílusával teljesen levett a lábamról és teljesen oda vagyok érte.
Egy másik nagyszerű példa, hogy mennyire számít a személyiség... Volt egy kollégám, akit hol helyesnek találok, hol nem. Lehengerlő személyisége van egyébként, és amikor épp padlón voltunk a párommal, akkor nagyon vonzónak találtam..amikor meg helyrejöttünk és rendben volt a kapcsolatom, akkor pedig nem is értettem mi tetszett benne. És ez így ment úja és újra.
Tehát egészen könnyen tud változni nálam az, hogy ki tetszik és ki nem.
Ezek mellett persze van olyan, aki tehet bármit, nem fogom vonzónak tartani és van olyan, akit mindig helyesnek találom hiába visszataszító a személye. Ezek közül egyikkel sem lennék együtt. Utóbbival sem, hiszen a külső nem minden. Vonzódnom kell magához az emberhez is, nem csak a külsejéhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!