Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Volt már, hogy elszalasztattat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Volt már, hogy elszalasztattatok egy lehetőséget amit utólag nagyon bántatok?

Figyelt kérdés

Másfél hete koncerten megismertem egy férfit akinek utólag nézve tetszhettem, de ott nekem ez nem esett le. Beszélgettünk, együtt buliztunk majd mikor buli végén eljutott a tudatomig, hogy basszus, ebből lehetne több is addigra eltűnt. Nem tudok a keresztnevén kívül sokat róla, kerestem az eseménynél, ismerősöket körbekérdeztem stb de sehol nem találom. Azóta minden percben ezen agyalok és nagyon letört vagyok. Szerintetek van esély rá, hogy még lássam? :(

19L

2016. jún. 6. 22:37
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Hajjaj nekem csak ilyen volt. Sajna elôfordul, utólag már okos az ember.:(
2016. jún. 6. 22:39
 2/11 cukilányka 0.0 ***** válasza:
45%
Hát ez szívás. :(
2016. jún. 6. 22:41
 3/11 anonim ***** válasza:
Az egyetemen kb bámult egy lány, aki tetszett is, és még alkalmam is lett volna reagálni rá, de kvázi bepánikoltam és inkább tétlen maradtam. Azóta már végeztem, néha visszamentem, hátha újra felbukkan, de nem :D :(
2016. jún. 6. 22:42
 4/11 anonim ***** válasza:

Volt egy nő akit hasonlóképp elszalasztottam és nagyon megbántam hogy akkor elengedtem....

Remélem találkoztok még!

2016. jún. 6. 22:45
 5/11 anonim ***** válasza:

Szerintem mindenkivel történt már ilyen, velem is sokszor. Pontosan nem tudom mennyi, de általában hamar elfelejtettem őket és nem kattogtam rajta.

Sajnos az élet nem egy romantikus film, hogy egyszer csak meglátod egy terem másik végében magányosan üldögélve aztán egymás karjaiba zuhantok.

Nem valószínű, hogy újra fogod látni.

DE ez egy remek lecke, hogy legközelebb felismerd és ne szalassz el egy ilyen helyzetet, tanulj belőle.

2016. jún. 6. 22:47
 6/11 anonim ***** válasza:
Holdudvarban ült egy srác a szomszédos asztalnál egy csajjal. Semmi jel nem utalt arra,hogy együtt vannak. Én barátnőkkel voltam. Folyton csak egymást néztük lopva,de egyikünk se lépett. MIÉRT?? Ez 2 éve volt.. Azóta ezen kesergek...
2016. jún. 6. 22:48
 7/11 anonim ***** válasza:
:D
2016. jún. 6. 23:14
 8/11 Noren1989 ***** válasza:

A múltkor lekéstem a villamost...nagyon bántam, míg nem jött a következő.

26/F

2016. jún. 7. 07:11
 9/11 anonim ***** válasza:
volt...nem is egy, es legtobbszor nem lattam soha tobbe az iletot
2016. jún. 7. 10:30
 10/11 anonim ***** válasza:

Azt hiszem nem volt. Olyan volt,hogy majdnem megbántam,de aztán láttam,hogy nem sokat veszítettem :D

25L

2016. jún. 7. 19:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!