Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már, hogy elszalasztattatok egy lehetőséget amit utólag nagyon bántatok?
Másfél hete koncerten megismertem egy férfit akinek utólag nézve tetszhettem, de ott nekem ez nem esett le. Beszélgettünk, együtt buliztunk majd mikor buli végén eljutott a tudatomig, hogy basszus, ebből lehetne több is addigra eltűnt. Nem tudok a keresztnevén kívül sokat róla, kerestem az eseménynél, ismerősöket körbekérdeztem stb de sehol nem találom. Azóta minden percben ezen agyalok és nagyon letört vagyok. Szerintetek van esély rá, hogy még lássam? :(
19L
Volt egy nő akit hasonlóképp elszalasztottam és nagyon megbántam hogy akkor elengedtem....
Remélem találkoztok még!
Szerintem mindenkivel történt már ilyen, velem is sokszor. Pontosan nem tudom mennyi, de általában hamar elfelejtettem őket és nem kattogtam rajta.
Sajnos az élet nem egy romantikus film, hogy egyszer csak meglátod egy terem másik végében magányosan üldögélve aztán egymás karjaiba zuhantok.
Nem valószínű, hogy újra fogod látni.
DE ez egy remek lecke, hogy legközelebb felismerd és ne szalassz el egy ilyen helyzetet, tanulj belőle.
A múltkor lekéstem a villamost...nagyon bántam, míg nem jött a következő.
26/F
Azt hiszem nem volt. Olyan volt,hogy majdnem megbántam,de aztán láttam,hogy nem sokat veszítettem :D
25L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!