Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nektek bejönnek az ilyen pasik?
Figyelt kérdés
Akik kicsit mackósak, nem az akinek akkora a hasa hogy saját gravitációs mezővel rendelkezik, hanem aki kicsit mackós és mellé magas.2016. jún. 6. 18:02
1/16 anonim 

válasza:

Az a baj, hogy lányoknak meg a fiúknak a mackós egészen mást jelent.
2/16 anonim 

válasza:

Volt már, hogy tetszett mackós srác.
3/16 anonim 

válasza:

Nekem leginkább ez az alkat jöt be, de sosem külsőről ítélek. Bármennyire is hihetetlen sokak szerint ezen az oldalon! :-)
5/16 anonim 

válasza:

A mackós azt jelenti, hogy attól ő még egy izmos, erős pasi, de nem szálkás, nincsenek kockái. Tehát ránézel és látod, hogy van neki formája, egy férfias alapon mondjuk közepes testzsírral rendelkezik, nincs neki lány melle meg ilyenek. Hiába szeretnék a kövér, lány cicvel rendelkező fiúk, hogy őket mackósnak nevezzék, ők nem az a kategória.
6/16 anonim 

válasza:

Egy jó belsővel társuló mackós pasi az, amire vágyok jelenleg. Csak más kérdés hogy kinek mi a jo! :-)
8/16 anonim 

válasza:

Nekem is volt bejött egy mackós alkatú pasi
9/16 anonim 

válasza:

Nekem nem. A szálkásan izmosak tetszenek csak. De sok lánynak bejövős a mackós. Már ha tényleg mackós ahogy itt valaki leírta és nem pedig szimplán kövér.
10/16 anonim 

válasza:

Igen, mert sok fiú nem érti a különbséget, hogy de hát ugyanakkorák vagyunk.. Hát jó, félig behunyt szemmel és ruhában lehet, de látszik akkor is, ha meg rádcsapok te még 20 percig hullámzol, de a mackós az nem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!