Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Lányok, bejönnek nektek az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, bejönnek nektek az ilyen srácok? (Kép)

Figyelt kérdés

[link]

Mit gondoltok az ilyenekrôl?

2015. szept. 6. 14:01
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
94%
Csak arra edzenek, ami az Audiból kilátszik. :D
2015. szept. 6. 14:04
 2/16 anonim ***** válasza:
100%

A Cartoon Network-ös Johhny Bravo? Hát, talán egy nyolcévesnek.

[link]

2015. szept. 6. 14:12
 3/16 anonim ***** válasza:
Nem. Kiedzettures agyu majmok. Akik apuci audijaval akarnak csajozni!
2015. szept. 6. 14:15
 4/16 anonim ***** válasza:

[link] Hahahahaha :D

Viccet félretéve, én nem vagyok oda a nagy izmokért, bár nyilván nem ez alapján választok, lehet, hogy a jövőben kondis barátom lesz épp, ki tudja. Viszont akkor már elvárom, hogy normálisan és igényesen csinálja. Úgy gondolom, hogy akik lábra nem gyúrnak, rohadtul nem maguknak csinálják, hanem másoknak, végül is jól mutat a bicepsz a félalakos facebook profilképen, nem? Az ilyen mentalitás nagyon nem jön be.

2015. szept. 6. 14:16
 5/16 anonim ***** válasza:

#2 Nekem is ez jutott eszembe:D.

#4 Lábra nagyon nehéz gyúrni, én régebben rengeteget gyúrtam lábra, és szinte semmi változás nem történt. Ha alkatilag vékonyak a lábaid, elég nehéz velük mit kezdeni.

2015. szept. 6. 14:25
 6/16 anonim ***** válasza:
Nem jönnek be.
2015. szept. 6. 14:26
 7/16 anonim ***** válasza:
Nyilván nehéz, tudom, én is edzek, bár én nő vagyok. Viszont olyan nem igazán van, hogy rendszeres lábazás mellett is pálcika vékony maradjon valaki alul úgy, hogy felül kétajtós szekrény. És sajnos rengeteg ilyet látni. Nevetséges.
2015. szept. 6. 14:27
 8/16 anonim ***** válasza:
Igaz, mondjuk én felül sem vagyok kétajtós szekrény, mert nem viszem túlzásba az edzést, inkább csak hobbi szintem csinálom, egyedül a vádlimmal foglalkoztam sokat, mégis az erősödött a legnehezebben.
2015. szept. 6. 14:31
 9/16 anonim ***** válasza:
Az úgy más :) Nincs azzal semmi gond, ha valaki magáért, hobbiból edz, és mondjuk nem annyira erős lábban, mint máshol. A nevetséges arányokról beszélek, ahol látszik, hogy felül patent a srác, minden nap órákat nyomja a súlyzós edzést, a vádlija mellette meg olyan vastag, mint az alkarom. Szerintem a kép is ezekről a srácokról szól. :)
2015. szept. 6. 14:52
 10/16 anonim ***** válasza:

Vádli és alkar nehezen izmosodik, ezekre oda kell figyelni.

Aki lábra nem gyúr, az b*zi.

2015. szept. 6. 14:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!