Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Vajon mekkora sikere lenne...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mekkora sikere lenne egy ilyen tarskeresonek?

Figyelt kérdés

Ahol az emberek egymas konyvespolcarol latnanak fotot es ezalapjan kezdenenek el ismerkedni azzal, akinek olyan konyvei vannak, ami a masik szamara erdekes.

Tehat egy tarskereso lenne konyvmolyoknak :)

2016. jún. 6. 09:51
1 2
 11/16 Noblesse Oblige ***** válasza:

Igazából a könyvmoly oldala szerintem valamennyire betölti ezt a funkciót. Én legalábbis kaptam már nem egy levelet társkeresési céllal, mert a könyvespolcom felkeltette a másik nem figyelmét.

Szóval közvetve a moly.hu is így funkcionál.

2016. jún. 6. 10:54
 12/16 anonim ***** válasza:
0%
2. Vagyok, senki nem mondta, hogy Magyarországon élek
2016. jún. 6. 10:55
 13/16 anonim ***** válasza:

szerintem böngészési előzményeket kellene megjeleníteni :D

23F

2016. jún. 6. 12:03
 14/16 anonim ***** válasza:
#12 Mert senki nem kérdezte. ;-)
2016. jún. 6. 12:28
 15/16 anonim ***** válasza:
Ha nemzetközi lenne, és bekerülne a köztudatba, eltartaná a fejlesztőjét, szerintem. Mindenesetre én százalékért nem vállalnám.
2016. jún. 6. 13:09
 16/16 anonim ***** válasza:
Ha hobbi szinten nézzük (tehát nem csak könyv) akkor lehet benne ráció, de egyébként eléggé furcsa lenne. Attól még, hogy két embernek megegyezik a hobbija, jelen esetben ugyanolyan könyveket olvas nem biztos, hogy jól összeillenének. Saját tapasztalatom azt mutatja, hogy akivel hasonló hobbink volt, azzal inkább rossz viszonyban voltam mindig is. Ellenben ha totál eltért az érdeklődési körünk sokkal több mindenről lehetett beszélgetni. Feltéve ha megvan a kölcsönös érdeklődés.
2016. jún. 6. 13:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!