Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Ti küzdötök azért hogy megfele...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti küzdötök azért hogy megfeleljetek a nőknek vagy inkább olyan vagytok amilyen vagytok és nő miatt nem változtattok, viszont ezzel inkább kockáztatjátok, hogy nő nélkül maradtok?

Figyelt kérdés
2016. jún. 6. 08:53
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
48%

Igy van, én lesz.rom a nőket már, nincs értelme rágörcsölni és csak emiatt ne legyen jobb életem.. annyi minden más van amibe kiélhetem magam. úgy vagyok már vele hogy saját utamat járom, alakitom úgy ahogy én szeretném, aztán ha netán lesz egy nő, akkor ne én feszüljek meg és alkalmazkodjak hozzá.

Ez van manapság ahogy látom, már rég letért a normától ez az egész dolog, sokan pincsi kutya ként futnak a nők után,behódolva, úgy hogy nincs saját életük se, pedig Férfiak részéről is az lenne a normális felfogás, hogy az én életem, és azt a nőt engedem be akit akarok, ha kevésnek tartom, vagy nem fogadja el hogy én is emberből vagyok saját izlésem, érték rendem van, akkor én őt lekoptatom leépitem szépen, mondván hogy bocs de nem ütötted meg az értékrendemet.

Csak ahogy ők szokták sok esetben csinálni.

2016. jún. 6. 09:43
 12/22 anonim ***** válasza:
75%

#7 tesóm szerelmes volt, feleségül vette a neki tetsző nőt, beleugrott házvásárlásba, lett egy gyerek is.

most 8 évvel később még mindig van a házon több mint 17 millió hiteltartozás, úgy, hogy már 10e-t kifizettek és a felvett hitelösszeg csak 11 milla volt. A feleségével meg megromlott a viszony, inkább lakótársaknak lehet őket nevezni, mint házastársaknak... persze az egésznek a kisgyerek issza meg a levét, mert lökik ide-oda.

Ebből tanulva soha nem akarok, és nem is leszek szerelmes! Inkább élem le az életemet egyedül!

2016. jún. 6. 09:48
 13/22 anonim ***** válasza:
Én nem változtam senkiért.Mégis van nőm.
2016. jún. 6. 10:08
 14/22 anonim ***** válasza:

7.es vagyok.

Azért nem azt írtam hogy adjon fel mindent valaki és fejestül ugorjon bele a hitelbe csak mert a szerelme erre kéri, vannak határok. Józan ésszel kell cselekedni az élet minden területén.

2016. jún. 6. 10:16
 15/22 anonim ***** válasza:

Úgy látom, megszólaltak a megkeseredett, nőgyűlölő férfiak.

Azért, mert valakiben csalódtatok, még nem kell elítélni a társadalom összes nő tagját. Én elhiszem, hogy vannak rosszak, de szerintem erős kijelentés az, hogy soha többé nem kezdetek nővel. Gondoltatok már arra, mi lesz később, ha kevesebb ember lesz már körülöttetek (rokonok, barátok), kivel beszélgettek majd? Kivel osztotok meg örömöt/bánatot? Idős korotokat is full egyedül a 4 fal közt akarjátok tölteni? Nem beszélve a gyerekekről, később unokákról...

Most nem cseszegetésből, de gondoljátok át még egyszer, a saját érdeketekben. Nyilván nem azt mondom, hogy naívan, vakon szerelmesen menjetek bele mindenbe amit a nő kér.. De lehet normális társat is találni.

Én - nőként - azt mondom, hogy ha szeretsz valakit, akkor hibáival együtt szereted, és nem akarod, hogy megváltozzon! :)

2016. jún. 6. 12:45
 16/22 anonim ***** válasza:
Nem változtatok senki miatt, de nem is maradok nő nélkül. Win-win.
2016. jún. 6. 12:59
 17/22 anonim ***** válasza:
Mint már korábban is írtam, küzdeni a WC-n szoktam székrekedés közben. :)
2016. jún. 6. 13:04
 18/22 anonim ***** válasza:
61%

Már nem, felesleges. Hiába küzdöttem érte régebben sok éven keresztül,egy olyan dolog akadályozott meg,amin nem tudok változtatni.Hogy nem születtem helyesnek,és ezzel már esélyem sincsen a nőknél,bármit is csináltam...

Így hát most már megszoktam, hogy levegőnek néznek, semmibe néznek a nők.

Átvettem én is, és ugyanígy teszek velük...

24/F

2016. jún. 6. 13:09
 19/22 anonim ***** válasza:

Szerintem a férfiak olyasmiben változnak meg egy nőért ami nekik nem fontos, de a nőnek igen. Például a férjemet sose érdekelte a haja és a szakálla. Neki nem számít, hogy rövid vagy hosszú, nem érdekli, ezért én vágom mindkettőt géppel, ő ül, és várja hogy végezzek vele. A haját 2 centisre, a szakállát pedig kb fél centis borostára vágom. Nyáron még örül is neki, mert legalább nem melegíti. De ezeket azért engedi úgymond, mert nem érdekli egyik sem.

Amit szeret arról nem mondana le miattam sem , és soha nem is kérnék tőle ilyet. Például soha nem járna el gyúrni, kondizni, csak azért, hogy nekem megfeleljen. Én amúgy nem is akarnám, hogy ilyet csináljon. Ha őt boldoggá tenné, az ő dolga, de én nem kérnék tőle ilyet, mert tudom, hogy a háta közepére kívánja az ilyesmit.

És a pasiknak nem is szabad olyasmiről lemondani amit szeretnek csinálni, vagy ami fontos nekik. Az már nem szimpla kompromisszum, hanem megalkuvás. Ami nem tesz jót hosszútávon. Az embernek nem szabad feladnia önmagát.

Másik példa: én nem vártam el soha, hogy egy pasi miattam szokjon le a dohányzásról, szimplán csak nem jöttem össze dohányzókkal.

2016. jún. 7. 13:36
 20/22 anonim ***** válasza:

#15 eddig se volt senki az életemben, problémáimat megoldottam magam. Beszélgetni nem szeretek, mert ami engem érdekel, azt úgy veszem észre, hogy mást nagyon untat. Örömöt nem osztom meg senkivel, hisz még olyan embert ki más örömének tudott örülni nem láttam. Igen, egész életemet leélném a 4 fal között, ha nem kellene kijárnom melózni. Ez nekem nem probléma. Nem akarok se gyereket, sem unokákat. Én erre a világra nem akarok hagyni magam után semmit.

"De lehet normális társat is találni. "

5ös lottót is meg lehet nyerni. Kb a normális társtalálásra is ennyi az esély. Kb egyenlő a nullával.

2016. jún. 7. 17:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!