Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért fáj az a nőknek, ha a munkahelyen az újonnan
felvett pasik nem kezdenek ki velük?
nem tudom fáj e nekik, ha igen miért. De sosem kezdenék olyannal akivel együtt dolgozom, lényegtelen hogy mennyire tetszik. házinyúlra nem lövök.
2016. máj. 26. 21:36
Nekem nem fáj. Miért kéne mindenkinek aki férfi, automatikusan kikezdenie velem?
2016. máj. 26. 21:37
Nekem nem fáj. A közelmúltban vettek fel két pasit, de örülök, hogy nem kezdtek el flörtölgetni. Az egyik nem is az én korosztályom, a másik meg nagyon teszetosza.
2016. máj. 26. 21:42
2016. máj. 26. 21:45
Nagyon nem fáj, hogy nem kezd ki velem a portás bácsi ès a karbantartó....
2016. máj. 26. 21:47
Én minden este álomba sírom magam, mert nem mozdult rám még a vizesballont hordó fiú vagy a pattanásos IT-s gyerek..
2016. máj. 26. 21:55
Mi van öcsi! Új melóhelyed van és nem kacsintott rád a raktároscsaj? Ezt sérelmezed? Lehet, hogy azok a nők normálisak és tényleg munkahelynek tekintik a munkahelyet nem pedig utcának, ahol minden kis tökike utánuk füttyenthet. Beteg vagy, az első fizetésedből menj el Csernushoz, ő majd harmincezerért helyrerak.
2016. máj. 26. 22:01
Ez szerintem kizárólag nagyon jóképű pasas esetén történik meg, hogy némelyik, rá nagyon begerjedő, könnyűvérű, egyedülálló (vagy rosszabb esetben kapcsolatban álló) csaj sérelmezi, ha nem mászik rá azonnal a friss husi.
#7: Nem értelmezted félre egy picit a kérdést? :D
2016. máj. 26. 22:15
Á sajnos még csekély, nem akkora a válság ami zajlik férfiak és nők közt, de majd nemsoká.. Lásd Nőnap. Hány olyan Kérdés jött Nő napkor hogy a Férfiak miért nem köszöntik fel.
Még egy pár év szerintem és annyira elfog hidegülni egymástól a két nem.. szakadék lesz.
Kérdésre válaszolva.
Nőnek van Pasia ? akkor meg mégis mi a jó büdös francot vár az új fiúktól, hogy nyalják a seggüket ?
Nekem is ez volt egy helyen, kis csaj rám mozdult, én persze kb közömbös voltam, nem igazán foglalkoztam vele, még kávéra is meghivott.. bemesélte magának hogy nekem is bejön ő.. látszott rajta hogy annyira ki van.. ez ment kb 3 munkanapon át, szólogatott nekem, kérdezgetett, végül kibökte hogy hát az ő párja mit csinál.
2016. máj. 26. 22:34
Egyik kolléganőm nem bírja elviselni, ha valaki nem kezd ki vele. Fel van háborodva. Nagyon égő amúgy. Egyik új kollégánk ügyet se vetett rá, ő meg rányomult, hogy mi baja van vele, miért nem akarja felszedni. Tiszta gáz volt. Láttátok volna, hogy fel volt háborodva, mikor a hapsi közölte vele, hogy neki felesége van, és azért nem nyomult rá, mert észre se vette, a feleségén kívül ugyanis nem érdekli más. :D Teljesen ki volt a csaj akadva, hogy milyen bunkó volt vele.
2016. máj. 26. 23:20
Kapcsolódó kérdések: