Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Csak én fújom fel vagy tényleg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csak én fújom fel vagy tényleg ennyire rossz, hogy 18 évesen még nem volt senkim?

Figyelt kérdés

Eddig úgy-ahogy jól megvoltam egyedül, jártam a barátaimmal koncertekre, mindig lefoglaltam magam. De az utóbbi 1-2 hónapban rámtört egy olyan hangulathullám amiből azóta se tudok kimászni. Nagyon magányosnak érzem magam, egész nap rossz a hangulatom, nehezen alszok és mindig azon gondolkozok, hogy milyen jó lenne ha lenne valakim. Amikor nagy nehezen a barátaim kimozdítanak bulizni ott is szinte stresszesen keresem a lehetőséget, így persze, hogy nem jön senki... Nem nézek ki rosszul, nincs velem semmi gond alapjáraton de valamiért mégsem akar jönni. Más velem korabeli is van ilyen helyzetben?

Ismerkedős priviket ne írjatok kérlek.

2016. jún. 5. 12:01
 1/10 A kérdező kommentje:
Lány vagyok.
2016. jún. 5. 12:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Nem rossz az, hogy még nem volt senkid, de nem biztos, hogy egy párkapcsolat mindent megoldana és az egész életed 180 fokos fordulatot venne és boldog lennél. Ha nem vagy elégedett az életeddel, úgy ahogy van, egy párkapcsolat sem oldana meg mindent. 26/f
2016. jún. 5. 12:05
 3/10 Szergej55 ***** válasza:
Nem nagy dolog.
2016. jún. 5. 12:05
 4/10 anonim ***** válasza:

Igazából ne görcsölj rá a dologra, próbáld meg élvezni az életet, úgy ahogy vagy, és meglátod látszódi fog, hogy sokkal felszabadultabb leszel :)

20F

2016. jún. 5. 12:09
 5/10 anonim ***** válasza:
Ez valójában egy baszhatnékhullám. Masztizz sokat.
2016. jún. 5. 12:21
 6/10 anonim ***** válasza:

Nincs ezzel semmi gond, egyszerűen csak nem találtál még olyat, aki hozzád illene. Nekem is 20 évesen lett meg az első barátnőm, nem is voltam előtte nővel, sőt, még nem is csókolóztam, és már nagyon zavart. Viszont ne ess bele abba a hibába, hogy mindenáron akarsz magad mellé egy pasit, ne menjen a minőség rovására. Emiatt a szüzességedet se dobd el (már ha még megvan), mert hidd el, örülni fog az illető neki, ha még tiszta vagy ;)

22/F

2016. jún. 5. 13:54
 7/10 anonim ***** válasza:

Nyúlj magadalá rendesen, vágd magad kenterbe,

élj a mának, s nevess a világ szemébe!:)

Nézzél győzike show-t, hallgasd mit mond

Rogán Antal, Lázár János, és megoldódik az

életed!

2016. jún. 5. 14:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Sokan vannak még így. Esetedben az a legnagyobb baj, hogy nem ismersz engem. :D
2016. jún. 5. 14:22
 9/10 anonim ***** válasza:
Na majd pont egy "nem rosszul kinéző" 18 éves lánynak lesznek ilyen problémái. Sétálgass az utcán vagy ülj be egy kocsmába/kávézóba/egyéb szórakozó helyre, millióan fognak rádnyomulni. Minden ujjadra juthatna egy pasi ha nagyon akarnád, csak igazából te magad is elzárkózol ettől és erre kened rá, hogy sz*rul mennek a dolgaid jelenleg.
2016. jún. 5. 16:14
 10/10 anonim ***** válasza:
Kamu, kamu, kamu, :))))
2016. jún. 5. 16:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!