Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan dolgozzam fel az elutasításokat, hogy ne essen rosszul nekem?
26 éves srác vagyok, nincs barátnőm, szűz vagyok. Volt már barátnőm, de hát nem feküdtünk le, meg eléggé megviselt lelkileg.
Szeretek beszélgetni, sokszor mondják rám, hogy cuki vagyok, lassan kezdem is unni.
Nem vagyok az a szépfiú alkat, nem engem fognak elsőre észrevenni a társaságból stb. Nehéz is így lányt keresni randira. De ha mégis találok nem jön össze, pedig jól érezzük magunkat, eldumálunk, de hát "cuki srác vagy, de nem veled gondoltam" szöveg jön.
Nem úgy kell érteni, hogy cuki vagyok, hogy ez a nyálgép, én csak beszélek, beszúrok pár bókot és ennyi, segítőkész vagyok, rendes.
Csak elegem van, hogy nem találok magam mellé senkit. Oké, rendes vagyok, "cuki" (undorodom már ettől a szótól), de hát nem érek vele semmit.
Mert magányos vagyok így, rossz látni, hogy aki szimpatikus nekem fordítva nem igaz. Persze, hozzászokhattam volna az egyedülléthez, de nekem mégse megy, szarul esik az elutasítás.
Mit lehet tenni, hogy ne essen szarul? Már ugy tekintek dolgokra, hogy igyekszem nem beleélni magam, majd ha végre majd összejövünk, esetleg akkor, így nem fog fájni, ha el kell válni még kapcsolat előtt. De ettől még rosszul esik.
Ilyen kommentek nem kellene, hogy " nem gyk-n sírni", csak feljöttem ezt megkérdezni, hátha kapok egy pár jó tanácsot.
Figyelj jobban, mást nem tudok mondani. Egy nőt pontosan azzal tudsz legkönnyebben levenni a lábáról, ha odafigyelsz rá. Nehéz dolog, tudom. A nőknek sokkal fejlettebb a beszédkészsége, mint a férfiaké, és szeretik is kihasználni ezt. Mondok egy példát. A feleségem, ha nagy ritkán összefut az egyik barátnőjével, az egész délutánt át tudják trécselni. Nekem már zsong a fejem tőlük, ilyenkor más elfoglaltság után nézek. Este aztán felhívja ugyanazt a barátnőjét, mert valamit elfelejtettek megbeszélni. :-))
A pasi a tettek embere. Jellemzően akkor beszél csak, amikor mondani akar valamit. Ezért egy idő után átbillent az agyában egy kapcsolót, és háttérzajnak állítja be a nő "fecsegését", ami alatt ő remekül tud az aktuális problémáján gondolkodni. Rossz módszer. A nők is fontos dolgokat közölnek, de nem szűrik ki a mondandójukból, ami fontos, hanem a nyakadba zúdítják az egész dézsát, aztán mazsolázd ki belőle. Te azt mondod: Rózsi azt mondta, tetszik neki a séróm. A nő azt mondja: Géza tegnap este fél tíz után öt perccel a 6-os megállójában sárga zokniban és piros kockás ingben, a bal kezét a zsebében tartva megdicsérte a frizurámat, pedig a városháza felől már két órája fújó széltől erősen viseltes állapotban volt.
Szóval figyelni, és próbálkozni. Vagy még inkább: próbálkozni és figyelni a reakciót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!