Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
28 évesen még nem volt igazi párkapcsolatom, nekem már leáldozott?
"A bátyám 24 éves és ő sem érintkezett még sosem nővel semmilyen formában. Nincs ezzel gond. Őszintén szólva számomra vonzóbb az a férfi, akinek még semmi tapasztalata mint az, aki már a fél várost megkefélte. Fel a fejjel. :)
21N"
Aha aha, persze... Létezik a húsvéti nyúl is tuti... Mindjárt elhiszem...
Kedves 21 éves lány! A valóság azzal szemben, amit irsz, a következő, nekem több lány is kifejtette már:
Egy huszonéves, szűz srácot a lányok a társadalomra veszélyes(!) alaknak tartanak, akivel a legkissebb érintkezést is kerülni kell, a szemkontaktust, az utbaigazitást is, mert tuti valami szatir vagy hasonló... A lányok szerint nem véletlen, hogy sose volt még senkije, tuti valami deffektes, veszélyes ember...
Én nem vagyok már szűz. Több nővel is lefeküdtem. Volt néhány rövid pár hetes kapcsolatom.
DE! Igazi komoly barátnőm még nem volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!